Van Valisi Balcı'dan Öğrencilere Karne Uyarısı: Özgüvenleriyle Oynamayın!

Vali Balcı'dan öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yıl sonu mesajı.

Van Haberleri 14.06.2024 20:44:00 0
Van Valisi Balcı
Tarih: 14.06.2024 20:51

VAN VALİSİ OZAN BALCI'DAN KARNE MESAJI VE TATİL TEMENNİSİ

Van Valisi Ozan Balcı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın sona ermesi münasebetiyle öğretmenlere, öğrencilere ve velilere bir mesaj yayımladı. Balcı, karne heyecanı yaşayan öğrencilere ve onların anne babalarına yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Vali Balcı mesajında öğretmenlere teşekkürlerini sunarken, "Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde gösterdiğiniz gayret ve özveri için minnettarım. Sağlıklı ve mutlu bir yaz tatili geçirmenizi dilerim" dedi. Öğretmenlerin emeklerini takdir ettiğini ve onları en yakın çalışma arkadaşları olarak gördüğünü ifade etti.

ÖĞRENCİLERE TATİL ÖNERİLERİ

Geleceğin teminatı olan öğrencilere seslenen Vali Balcı, yoğun geçen bir eğitim yılının ardından öğrencilerin karnelerini alıp yaz tatiline girdiklerini belirtti ve tatil süresini verimli geçirmeleri yönünde öneriler sundu. Öğrencilerin kitap okumaları, dinlenmeleri, eksiklerini tamamlamaları ve sosyal faaliyetlerde bulunarak kendilerini geliştirmelerinin önemine dikkat çekti.

VELİLERE ÖZGÜVEN VURGUSU VE KİTAP OKUMA ÇAĞRISI

Ayrıca Ozan Balcı, velilere de önemli görevler düştüğünün altını çizdi. Çocukların okul başarısında velilerin de büyük rolü olduğunu belirten Vali Balcı, velilerin çocukların özgüvenini zedeleyecek tutumlardan kaçınmaları gerektiğini ve yapıcı, destekleyici tutumların önemine vurgu yaptı.

Vali, Van'da eğitim adına yapılacak yatırımların devam edeceğini dile getirirken, emekleri için eğitim camiasındaki herkese teşekkür etti ve herkese sağlıklı ve mutlu günler diledi. Öğrencilere gönüllerince eğlendikleri bir yaz, velilere ise sağlıklı ve mutlu günler temennisinde bulundu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem