Van Valisi Balcı, “Gençlerle Geleceği İnşa Et” Kongresi'nde önemli mesajlar verdi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Kadim Aşiretler Federasyonu tarafından organize edilen “Gençlerle Geleceği İnşa Et” ulusal kongresinin açılış törenine katılım sağladı.

Van Haberleri 14.01.2023 20:39:00 0
Van Valisi Balcı, “Gençlerle Geleceği İnşa Et” Kongresi
Tarih: 14.01.2023 20:46 Güncelleme: 15.01.2023 04:02

VAN POSTARI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Dr. Ozan Balcı katılım sağladığı toplantıda, geleneksel bilgi ile modern bilginin birlikte paylaşılıp istişare edileceği çok anlamlı, tarihsel bir kongreye ev sahipliği yapmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kongreyi organize eden Kadim Aşiretler Federasyonu başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali BalcI konuşmasında şu ifadelere yer verdi; 

ZAMANIN RUHUNU ANLAMA VE AYAK UYDURMA ÇABASI

“Tarih, toplum, kültür konularının konuşulacağı, Türkiye'mizin çok kıymetli bilim adamlarının, düşünürlerinin olduğu, geleneksel bilgiyle modern bilginin beraber paylaşılacağı, karşılıklı istişarelerin yapılacağı tarihsel bir toplantı. Zamanın ruhunu anlama, ayak uydurma çabası. Yani değişen dünyaya, değişen yapıya nasıl ayak uydurabiliriz? Zamanın ruhunu nasıl yakalayabiliriz? İnsanlarımızın birliğine, beraberliğine, dirliğine, zenginleşmesine, esenliğine nasıl katkı sağlarız?  Kongrenin ismi gençlerle geleceği inşa etme. 

VAN'IN İHYASI VE İNŞAASI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Bizde Van da devletimizin imkanlarıyla, devletimizin gerçek sahibi milletimize ve milletimizin her ferdine, kadınına, erkeğine, yaşlısına, gencine, çocuğuna, eğitimden sağlığa, spordan sosyal politikalara, kültür turizmden ulaşıma, iletişime, alt yapıya, tarıma, hayata ve yaşama dair ilimizin ihyası, imarı, inşası, Vanlı hemşerilerimizin huzuru, refahı, esenliğine katkı sağlamak için büyük bir ekip ruhuyla inançla, azimle, aşkla, şevkle, canla başla çalışıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem