Van Valisi Balcı engelli bireylerle bir araya geldi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Valilik makamında engelli bireylerle bir araya geldi.

Van Haberleri 4.12.2023 17:04:00 0
Van Valisi Balcı engelli bireylerle bir araya geldi
Tarih: 04.12.2023 17:06 Güncelleme: 04.12.2023 17:34

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Van’daki Engelli Dernekleri ve Engelli Spor Kulüplerinin temsilcileri Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'yı ziyaret etti.

Hiçbir engelli vatandaşımızın kendini yalnız hissetmeyeceğini belirten Van Valisi Ozan Balcı , engelli bireylerimiz hayatlarını kolaylaştırıp onlara sosyal, kültürel ve sportif anlamda her türlü imkanı sağlayacaklarını söyledi. Vali Balcı, "Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Dertlerini dert ediniyoruz. Onların hayatlarını çok önemsiyorum. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak için yatırımlar gerçekleştiriyoruz." dedi. 

Vali ve Belediye Başkan V. Balcı, engelliler için Van’da yapılan ve yapılacak hizmetleri şöyle sıraladı; “İçinde özel eğitim anaokulu, ilkokulu uygulama ortaokulu ve lisesinin bulunduğu engelliler kampüsünü yapıyoruz. Engelliler için sosyal hizmet kampüsü yapılıyor.  Engelliler için kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yapıyoruz.  Edremit'teki vali evini engelliler için özel eğitim ilkokulu yaptık. Van genelinde 110 okulda engelliler için özel eğitim sınıfları yaptık.  Engelli spor kulüplerine tam destek veriyoruz.  Engellilerin gündelik ihtiyaçlarını, yaşamlarını kolaylaştırmak için devletin bütün imkan ve potansiyelini kullanıyoruz.” dedi. 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Valisi Balcı engelli bireylerle araya geldi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem