Vali Zorluoğlu'nun eşinden Minik Hayaller Çocuk Mağazasına yardım

Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, Minik Hayaller Çocuk Mağazasına giyecek yardımında bulundu.

Van Haberleri 6.12.2017 08:41:33 0
Vali Zorluoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.12.2017 08:41

Hastanede tedavi gören ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz giyecek temin edilebilmesi için oluşturulan mağazaya; ayakkabı, mont, pijama gibi kıyafetlerin yanı sıra, bebek bakım malzemelerinin de yer aldığı 20 koliden oluşan desteğini bizzat kendisi teslim eden Sevcan Zorluoğlu, incelemelerde bulunduğu mağaza hakkında İl Sağlık Müdürü Nevzat Akdoğan ve hastane başhekimi Ümit İliklerden’den bilgi aldı.
 

Malzeme desteği sonrasında hastane ortamında bu şekilde güzel bir hizmeti hayata geçirenleri tebrik eden Sevcan Zorluoğlu, “Türkiye’deki tek hastane mağazası burası. Van’da olması da bizim için ayrıca bir mutluluk. Elimizden gelen yardımı yapacağız. Eminim bundan sonra vatandaşlarımız da buradaki ihtiyaç sahibi çocuklarımız için gerekli yardımları yapar. Buraya yalnızca giyilmemiş malzeme getirmek şart değil, giyilmiş de olsa kullanılabilir, temiz, ütülenmiş malzemeler de pek çok ihtiyaç sahibi çocuğumuzun ihtiyacını giderebilir” dedi.
 

Daha sonra beraberindeki hastane yetkilileri ve doktorlarla Yetişkin Çocuk ve Çocuk Yan Dalları Servisine geçerek burada tedavileri süren çocukları odalarında ziyaret eden Sevcan Zorluoğlu, ‘geçmiş olsun’ dileklerini ilettiği miniklere beraberinde getirdiği armağanları da takdim etti.
 

Ziyaretleri sırasında doktorlarından durumları hakkında bilgi aldığı miniklerin aileleriyle de görüşen ve sıkıntıları olup olmadığını soran Sevcan Zorluoğlu, Eğitim Gönüllüleri Vakfından gelen gönüllü öğretmenlerin hasta çocuklarla ilgilendiği hastane sınıfı ve mini sinema salonunu inceledikten sonra hastaneden ayrıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beşiktaş U17, Tunceli’de


Van Spor

TVF 2. Lig: Elazığ Belediyespor: 3 - Muş Olimpik: 0


Van Spor

Elazığ Dart Takımı Türkiye’nin zirvesinde


Van Spor

Aşkale’den Erzurum’a şampiyonluk gururu


Van Spor

Pehlivanlar Malatya’da buluşacak


Van Spor

Erzincan Belediyesi birimler arası halı saha futbol turnuvası başladı


Van Spor

Hasköy’de badminton antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Türkiye - Gürcistan maçının tribün gelirleri Gazze’ye bağışlanacak


Van Spor

Elazığspor yeni hocasıyla 2’de 2 yaptı


Van Spor

Atatürk Üniversiteli milli sporcu Doğukan Demirceylan’dan Avrupa ikinciliği gururu


Van Spor

Kardelen TV’ye spor ödülü


Van Spor

Erzincan’da atıcılık il birinciliği müsabakaları yapıldı


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde 3. beraberliğini aldı


Van Spor

Milli güreşçi Sarıçiçek dünya üçüncüsü oldu


Van Spor

Malatya Voleybol deplasmanda, Nicer Hotel Voleybol evinde galip geldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Karaman FK: 0


Van Spor

Fenerbahçe'de Şok Karar: İrfan Can ve Cenk Tosun Kadrodan Çıkarıldı


Van Spor

Kars 36 Spor: 4 Şırnak Petrol Spor: 1


Van Spor

Nesine 3. Lig: Malatya Yeşilyurt Spor: 0 - Erciyes 38 Futbol: 0


Van Spor

Bitlis Spor 1916, Ağrı Doğubeyazıt’ı 1-0 mağlup etti


Van Spor

Necdet Ayaz, adının verildiği sahada eşiyle birlikte koştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ