Vali Zorluoğlu'nun eşinden Gürpınar ilçesine ziyaret

Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu, Gürpınar Belediyesi tarafından hizmete alınan birimleri ve Şehit Polis Memuru Haluk Varlı’nın ailesini ziyaret etti.

Van Haberleri 22.03.2018 13:42:44 0
Vali Zorluoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.03.2018 13:42

Hükümet konağı önünde Kaymakam Osman Doğramacı ve eşi Hatice Doğramacı tarafından karşılanan Sevcan Zorluoğlu, kaymakamlık makamında bir süre misafir edildikten sonra, 8 Eylül 2015’te Iğdır’da gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu şehit düşen Haluk Varlı’nın ailesine konuk oldu. Şehit polisin babası, annesi, eşi ve çocuğunun yaşadığı eve misafir olan Zorluoğlu, beraberinde getirdiği hediye ve oyuncakları şehidin ailesine sundu. Şehitlerimizin; Türkiye için, millet için can verdiğini belirten Zorluoğlu, şehitlerimizin ve yadigârları olan ailelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi. 


Şehit ailesinin evinde bir süre kalarak aile fertlerinin taleplerini de dinleyen Zorluoğlu, buradan Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi (TEKSEM) tarafından düzenlenen “Kalbin İçin Gülümse” müzikaline geçti. Engelliler ve aileleriyle birlikte izlediği müzikal sırasında yakından ilgilendiği down sendromlu çocukların danslarına da eşlik eden Zorluoğlu, ardından Gürpınar Belediyesi tarafından yaptırılan Uluğbey Çocuk Akademisine geçti. Akademi bünyesinde oluşturulan sınıfları çok etkileyici bulduğunu belirten Zorluoğlu, akademideki incelemelerinin ardından, aynı yerleşke içerisinde konuşlu bir diğer belediye hizmeti olan Gürpınar Aile Destek Merkezine (GÜRADEM) geçerek, buradaki kadınlarla hasbihal etti. 


Merkezden yararlanan kadınların el işlerini dikkatle inceleyen Zorluoğlu, kilim atölyesinde kendisine yoğun ilgi gösteren kadınlarla birlikte ilmek attıktan sonra belediyenin engelsiz yaşam merkezini de ziyaret ederek, buradaki çocuklarla vakit geçirdi. 


Sevcan Zorluoğlu, Gürpınar programını Gürpınar Aile Destek Merkezindeki temaslarıyla tamamladı. 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ