Vali Yardımcısı Yılmaz’dan “halay çektirmeyin” uyarısı

VAN VALİ YARDIMCISI MESUT OZAN YILMAZ, KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DÜĞÜN SALONU İŞLETMECİLERİYLE BİR ARAYA GELEREK, “HALAY ÇEKTİRMEYİN” UYARISINDA BULUNDU.

Van Haberleri 23.07.2020 17:09:06 0
Vali Yardımcısı Yılmaz’dan “halay çektirmeyin” uyarısı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.07.2020 17:09

Van Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz, korona virüs tedbirleri kapsamında düğün salonu işletmecileriyle bir araya gelerek, “halay çektirmeyin” uyarısında bulundu.

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan düğün salonları, İçişleri Bakanlığının nikâh ve düğün salonu genelgesi ile 1 Temmuz’da tekrar hizmet vermeye başlamıştı. Mevsim itibariyle kentteki düğünlerin artması üzerine Van Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Merkezi toplantı salonunda düğün salonu işletmecileri ile bir araya geldi. Düğünlerde alınması gereken tedbirleri düğün salonu işletmecilerine anlatan Vali Yardımcısı Yılmaz, düğünlerde hiçbir şekilde halay çekilmemesi gerektiğini belirtti.

Düğün salonlarını ve sokak düğünlerini titizlikle denetlediklerini ifade eden Vali Yardımcısı Yılmaz, “Korona virüs önlemleri kapsamında il genelinde yürütmüş olduğumuz çalışmalar titizlikle devam ediyor. Bilindiği üzere mevsim gereği kentimizde bugünlerde sıklıkla düğünler yapılmaktadır. Sizler de düğün salonu işletmecileri olarak vatandaşlara bu konuda hizmet vermektesiniz. Sizlerden ricamız, almış olduğumuz kararların dışına çıkmayın. Düğüne katılanların ateşini ölçüp, sosyal mesafe kuralına uymalarını isteyin ve işletmelerinizin dezenfekte edilmesini sürekli olarak sağlayın. Özelikle halay çektirmeyin. Aksi takdirde yapmış olduğumuz denetimlerde sizlere cezai işlem uygulayacağımızı bilmenizi isteriz” dedi.

Konuşmaların ardından düğün salonu işletmecileri sırayla söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdi.

Toplantıya ayrıca Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yetkilileri, İpekyolu, Tuşba, Edremit ilçe zabıta ekipleri, Ticaret İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ