Vali Taşyapan ASKON üyeleri ile iftarda buluştu

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Van Şubesi, Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın katılımı ile İskele Öğretmenevi’nde düzenlediği iftar yemeğinde üyeleri ile buluştu.

Van Haberleri 18.06.2017 21:25:31 0
Vali Taşyapan ASKON üyeleri ile iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziya Türk'ün Haberi

 

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Van Şubesi, Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın katılımı ile İskele Öğretmenevi’nde düzenlediği iftar yemeğinde üyeleri ile buluştu.

 

ASKON Van Şubesi tarafından İskele Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar yemeğine Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van Büyükeşhir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Hizmet-iş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, Memur-Sen Van İl Başkanı Osman Ayşin, gazeteciler Baki Karaca, Orhan Olgun, Ziya Türk, Ayhan Yazlık, Erol Çakıl, Rümeysa tamer ve Salih Geçken’in yanı sıra ASKON üyeleri katıldı.

 

Açılış konuşması konuşmasında ASKON’un merhum Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın teşviki ile kurulduğunu belirten ASKON Van Şube Başkanı Fatih Altun, “Ülkemzin bütünlüğü, halkımızın huzuru, devletimizin geleceği, insanımızın refah ve kalkınması için büyük bir gayretle çalışan ASKON, 41 şehirde gerçekleştirdiği teşkilatlarımızın organizesi ile binlerce üyemizin gücünü üretime kazandırıyoruz. İlimizin ve bölgemizin ekonomik sorunları ile ilgili önemli çalışmalar yapmak ve girişimlerde bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

TAŞYAPAN, "ÜLKEMİZİN GELECEĞİNDE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YER ALMANIZI İSTİYORUM"

ASKON yemeğinde yaptığı konuşmada dünyadaki gücün adaletinin olmaması nedeniyle artan zalimliklere dikkat çeken Van Valisi İbrahim Taşyapan, “ASKON’un bu açıdan vicdanı, maneviyatı ve gücü bir arada yoğuran, gücün zulme değil insanlığa hizmet eder hale gelmesini ilke edinmesi çok önemlidir. Yaptığınız hiçbir işi küçük görmeyin. Yarın içinizden ülkemizi büyük hedeflere ulaştıracak yatırımcılar çıkacaktır. Sizler ülkemizin ekonomisine katkı sağlamanın yanında, insanımıza istihdam oluşturmak, iş piyasamıza kalifiye eleman yetiştirmek gibi önemli fonksiyonları yerine getiriyorsunuz. Bu açıdan daha büyük bir şevk ve heyecanla yolunuza devam etmenizi, ülkemizin geleceğinde güçlü bir şekilde yer almanızı istiyorum” dedi.

Program günün anısına hazırlanan plaketlerin sahiplerine verilmesi ile sona erdi.

 

Kaynak. Van Postası Haber

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem