Vali Bilmez, şehit ailesine telekonferans görüşmesiyle taziyesini iletti

VAN VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET EMİN BİLMEZ, ÖZALP İLÇESİNDEKİ TERÖR SALDIRISINDA ŞEHİT OLAN KİNYAZ KARALIOĞLU’NUN AİLESİNE TAZİYESİNİ TELEKONFERANS GÖRÜŞMESİYLE İLETTİ.

Van Haberleri 15.05.2020 15:48:59 0
Vali Bilmez, şehit ailesine telekonferans görüşmesiyle taziyesini iletti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Özalp ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Kinyaz Karalıoğlu’nun ailesine taziyesini telekonferans görüşmesiyle iletti.

Dün Eğribelen Mahallesi’ne yardım dağıtıp dönen belediye ekibinin bulunduğu araca Mehmetalan Mahallesi yakınlarında teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırıda belediye personeli Yıldırım Demir ile araçta bulunan Kinyaz Karalıoğlu şehit olmuş, belediye personeli Taner Temizel ise yaralanmıştı.

Şehitlerden Kinyaz Karalıoğlu, dün gece Saray ilçesi Bakışık Mahallesi’nde toprağa verildi. Vali Mehmet Emin Bilmez, bugün şehit Karalıoğlu’nun ailesine taziyelerini telekonferans görüşmesi ile iletti. Vali Bilmez, “Allah şehidimize rahmet eylesin. Sizlere sabır versin. Başımız sağ olsun. Allah bizi şehidimizle cennetinde buluştursun. Masum insanlara yönelik yapılan bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin bu zulmünü Allah kabul etmesin. İnşallah memleketimizde bu tür hain saldırılar yapmak isteyenlere bir daha fırsat verilmeyecek. Terör yine günahsız insanları katletti. Bu hiçbir zaman kabul edilemez” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem