Van Umut Kervanı, kurumları ziyaret ederek destek istedi

an Umut Kervanı Derneği, ildeki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Van Haberleri 5.10.2023 16:37:00 0
Van Umut Kervanı, kurumları ziyaret ederek destek istedi
Tarih: 05.10.2023 16:39 Güncelleme: 05.10.2023 16:44

Van Umut Kervanı Derneği, ildeki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar için destek isteyen Umut Kervanı, bu isteklerinin olumlu karşılandığını belirtti.

Van Umut Kervanı Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası (Van ESOB), Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), AFAD İl Müdürlüğü ve Van Valiliğini ziyaret ederek yürüttükleri faaliyetleri anlattı.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret eden Umut Kervanı yönetimi dernek bünyesinde kuracakları arama kurtarma ekibi konusunda destek talebinde bulundu. Van Umut Kervanı Derneği Başkanı Sedat Vatan, kurulacak arama kurtarma ekibi için yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Umut Kervanı daha sonra Van Esnaf ve Sanatkârlar Odası (Van ESOB) Başkanı İsa Berge, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Yaren ile bir araya geldi.

VAN VALİLİĞİNE ZİYARET

Kurum ziyaretlerini Van Valiliği ile sonlandıran Umut Kervanı, Van Vali yardımcısı Ahmet Tozlu’yla görüştü.

Valilik ziyaretine ilişkin konuşan Başkan Vatan, “Kuruluş tarihimizi, amacımızı anlatarak faaliyet raporlarımızı sunduk. Ziyarette, iki hususta kendilerinden talepte bulunduk. Birincisi, yetim ve muhtaç aileler yararına kermes düzenlemek için yer tahsisi desteği istedik. İkinci olarak evlenmek isteyip de maddi sıkıntılar yüzünden evlenemeyen gençler için hazırladığımız proje için destek talep ettik. Bizi can kulağıyla dinleyen Ahmet Bey, bütün taleplerimizi tek tek not alarak en kısa zamanda Vali beye ileteceğini ve bize dönüş yapılacağını söyledi. İlgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı Vali Yardımcısı Sayın Ahmet Tozlu’ya teşekkür ediyoruz” dedi.


Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem