Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı’ndan kan bağışı

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs hastalığı nedeniyle kan bağışındaki oranın düşmesi üzerine Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından farkındalık oluşturmak ve destek vermek için kan bağışında bulunuldu.

Van Haberleri 8.11.2020 19:49:33 0
Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı’ndan kan bağışı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından “Kızılaya kanımız, vatana canımız feda olsun” sloganıyla kan bağışın bulunarak destek oldular. Etkinliğe Ülkü Ocakları yönetimi, ortaöğretim teşkilatı ve Asena Teşkilatı katıldı.

“BELİRLİ ARALIKLARLA KAN BAĞIŞINDA BULUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Caddesi Kent Meydanında hizmet veren seyyar kan aracında, ilk olarak kan bağışında bulunan Ülkü Ocağı Van İl Başkan Ahmet İşiyok kan verdikten sonra kısa bir değerlendirme yaptı. Başkan İşiyok  “Van Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugün "Kızılay'a kanımız, vatana canımız feda" sloganıyla kan bağışı etkinliği gerçekleştirdik. Koronavirüs sürecinde kan bağışlarında azalma nedeniyle, Kızılay'ın kan stokları kritik düzeylere gelmiştir. Talesemi, lösemi olan hastalarımıza, acil kan ihtiyacı olan hastalarımıza Kızılay tarafından kan tedarik edilmektedir. Kızılay stoklarda azalma sebebiyle kan tedarikinde bazen sıkıntılar yaşamaktadır. Bu nedenle Van Ülkü Ocakları olarak Kızılay'a kan bağışında bulunduk. Belirli aralıklarla kan bağışında bulunmaya devam edeceğiz. Van'daki hemşehrilerimiz hangi alanda ihtiyaç duyarsa Van Ülkü Ocakları olarak orada olacağız ”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem