Tuzlaspor'u Vanspor'a yenilmekten Kaleci Bayram Olgun da kurtaramadı. Taner Taşkın ne dedi?

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Galatasaray’ı yenen Tuzlaspor Van Atatürk Şehir Stadı’nda oynadığı TFF 2. Lig maçında Vanspor’a 3-0 yenildi. Karşılaşmayı değerlendiren Vanspor FK Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Tuzlas

Van Haberleri 8.12.2019 16:07:28 0
Tuzlaspor'u Vanspor'a yenilmekten Kaleci Bayram Olgun da kurtaramadı. Taner Taşkın ne dedi?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Galatasaray’ı yenen Tuzlaspor’u 3-0 mağlup eden Vanspor FK Teknik Direktörü Taner Taşkın sahaya kazanmak için çıktıklarını ve kazandıklarını söyledi. 

Her takımı önemsediklerini ve kendi takımı kadar rakip takımın da durumlarını, zaaflarını iyi analiz edip oyunu ona göre kurduklarını ifade eden Vanspor FK Teknik Direktörü Taner Taşkın maç sonrası yaptığı açıklamada “Yağmurlu havada bizleri yalnız bırakmayan muhteşem bir taraftara sahibiz, teşekkür ediyorum” dedi.

“RAKİBİMİZİN ZAAFLARINI BİLİYORDUK VE DEĞERLENDİRDİK”
Van Atatürk Şehir Stadı’ndaki 3-0’lık Tuzlaspor galibiyeti sonrasında açıklama yapan Vanspor FK Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Göreve başladıktan sonra bizim ligdeki 4’üncü maçımızdı. 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldık, kupada da bir mağlubiyet aldık. Tuzlaspor maçı altı puanlık bir maçtı, rakibimiz güçlüydü, hafta içinde de Galatasaray gibi bir takımı deplasmanda yenmişti. Oyuncularımızla bu maça çok iyi hazırlandık, nasıl bir planla çıkacağımızı maçtan önce çok iyi tasarladık. Çocuklar da bu planı 90 dakika boyunca eksiksiz yerine getirdi, rakibimizin ön tarafta hızlı oyuncuları vardı. Fakat defansta nasıl zaaflar verip gol yediğini biliyorduk. Tuzlaspor ligin en az gol yiyen takımı, ancak basit goller de yiyebiliyorlardı. İyi bir plan ve iyi bir oyun ile galibiyeti hak ederek aldık” dedi.

“SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKTIK VE KAZANDIK”
Hücumda çok iyi oyuncuları olduğunu ifade eden Taner Taşkın, “Rakibin ön tarafta hızlı oyuncularına karşılık bizim de hücumda çok iyi oyuncularımız vardı. Bugün gerçekten hücuma dayalı bir kadro ile sahaya çıktık. Biz bütün maçları kazanmak için sahaya çıkar ve oynarız. Oyuncular defansta çok iyi mücadele etti, rakibe alan ve zaman vermediler. Ön taraftaki oyuncular da müthiş derecede oynadı, belki de tarihi bir skor olabilirdi” dedi.

“BAYRAM OLGUN 7-8 KESİN GOL POZİSYONUNU KURTARDI”
Kaleci Bayram Olgun’un rakip takımı tarihi bir skorla yenilmekten kurtardığını söyleyen Taner Taşkın, “Rakip takımın kalecisi Bayram Olgun’u da kutlamak istiyorum. 7-8 tane yüzde yüz gol pozisyonunu kurtardı. Buna rağmen 3-0’lık net bir skor ve 2’li averaj aldık, bu bizim için çok önemliydi. Bu galibiyetimiz, soğuk havada bizi destekleyen muhteşem taraftara armağan olsun” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem