Tuşba'da 'İYEP' semineri

Van’ın Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul müdür ve öğretmenlerine yönelik “İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP)” kapsamında yapılacak iş ve işlemler konulu seminer düzenlendi.

Van Haberleri 15.10.2018 12:05:13 0
Tuşba
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.10.2018 12:05

Koç İlk ve Ortaokulunun konferans salonunda düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı tarafından “İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP)” kapsamında yapılacak iş ve işlemler konulu seminere Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Şube Müdürü Zakir Taşkın, okul müdürleri ve okul rehber öğretmenleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, “Bilimsel temellere dayalı üst düzey duyarlılık ve performans beklemekteyiz. Böylece erdemli, mutlu ve değerlerini bilen nesiller yetişmiş olur. Akademik başarı, okullaşma oranlarının arttırılması, sosyal, kültürel, sportif etkinlik ve başarılar önceliklerimiz olmalı. Kitap okuyan, okuduğunu anlayan, bilgiye ulaşma yollarını bilen, analiz ve sentez edebilen, sorgulayan ve bunlar sonucunda çağın gerektirdiği projeler üretebilen öğrencilerimizi sizlerin aracılığı ile yetiştireceğiz inşallah. Bu kapsamda Bakanlığımızın İYEP projesinin ne denli önemli olduğunu anlamış oluruz” dedi. 


Yapılan konuşmanın ardında Tuşba İlçe Şube Müdürü Zakir Taşkın ve Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ömer Gökhan tarafından slayt sunumu eşliğinde İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) kapsamında yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgiler verildikten sonra program son buldu. 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ