Tuşba'da 'İYEP' semineri

Van’ın Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul müdür ve öğretmenlerine yönelik “İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP)” kapsamında yapılacak iş ve işlemler konulu seminer düzenlendi.

Van Haberleri 15.10.2018 12:05:13 0
Tuşba
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.10.2018 12:05

Koç İlk ve Ortaokulunun konferans salonunda düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı tarafından “İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP)” kapsamında yapılacak iş ve işlemler konulu seminere Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Şube Müdürü Zakir Taşkın, okul müdürleri ve okul rehber öğretmenleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, “Bilimsel temellere dayalı üst düzey duyarlılık ve performans beklemekteyiz. Böylece erdemli, mutlu ve değerlerini bilen nesiller yetişmiş olur. Akademik başarı, okullaşma oranlarının arttırılması, sosyal, kültürel, sportif etkinlik ve başarılar önceliklerimiz olmalı. Kitap okuyan, okuduğunu anlayan, bilgiye ulaşma yollarını bilen, analiz ve sentez edebilen, sorgulayan ve bunlar sonucunda çağın gerektirdiği projeler üretebilen öğrencilerimizi sizlerin aracılığı ile yetiştireceğiz inşallah. Bu kapsamda Bakanlığımızın İYEP projesinin ne denli önemli olduğunu anlamış oluruz” dedi. 


Yapılan konuşmanın ardında Tuşba İlçe Şube Müdürü Zakir Taşkın ve Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ömer Gökhan tarafından slayt sunumu eşliğinde İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) kapsamında yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgiler verildikten sonra program son buldu. 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ