Tuşba Belediyesinden ‘Gül Kokulu Camiler’ projesi

Van’ın Tuşba Belediyesi, başlattığı ‘Gül Kokulu Camiler’ projesi kapsamında ilçe genelindeki camileri tek tek temizleyerek gül suyu sıkıyor.

Van Haberleri 8.05.2019 11:04:41 0
Tuşba Belediyesinden ‘Gül Kokulu Camiler’ projesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.05.2019 11:04

Van’ın Tuşba Belediyesi, başlattığı ‘Gül Kokulu Camiler’ projesi kapsamında ilçe genelindeki camileri tek tek temizleyerek gül suyu sıkıyor.

Tuşba Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün, 5 yıl önce ‘Gül Kokulu Camiler’ sloganıyla başlattığı çalışma kapsamında başta merkez mahalleler olmak üzere ilçe genelinde bulunan tüm camilerin iç ve dış mekân temizliği düzenli olarak yapılıyor. Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ın talimatıyla Ramazan ayı öncesinde başlatılan ve her gün hazırlanan plan dâhilinde yürütülen cam temizliği, hız kesmeden devam ediyor. Camilerin sağlıklı ve hijyen olması için ellerinden gelen gayreti gösteren ekipler, cami içini baştan sona en ince ayrıntısına kadar özveriyle temizledikten sonra arkalarında gül kokulu camiler bırakıyor.

İlçe sakinlerinin ibadetlerini daha sağlık bir ortamda eda etmesi için yoğun bir çalışma yapan ekipler, temizlik malzemesi olarak genellikle özel kokuları tercih ediyor. Bu sayede hem caminin hoş kokmasını hem de hijyenik olmasını sağlayan ekipler, camilerde yaptıkları temizlik çalışmasından dolayı da halktan olumlu dönüşler alıyorlar.

Cami temizliğini büyük bir keyifle yaptığını dile getiren temizlik işleri görevlileri ise, cami temizliğimiz gibi bu güzel görevi yaptıkları için son derece memnun olduklarını kaydetti. Cami temizliği olması dolayısıyla görevlerini daha özenli yaptıklarını ve bu yüzden vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ