Tuşba Belediyesinde toplu iş sözleşmesi görüşmelerine devam edildi

Van Tuşba Belediyesinde sürekli işçi kadrolarına geçirilen işçilerin ücret ile diğer mali ve sosyal haklarının belirlenmesinde esas alınacak toplu iş sözleşmesi görüşmelerine Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu&

Van Haberleri 27.07.2020 12:25:05 0
Tuşba Belediyesinde toplu iş sözleşmesi görüşmelerine devam edildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Tuşba Belediyesinde Belediye Başkanı Salih Akman ve Hak-İş Konfederasyonu Van İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu’nun katılımıyla sürekli işçi kadrolarına geçirilen işçilerin ücret ile diğer mali ve sosyal haklarının belirlenmesinde esas alınacak toplu iş sözleşmesi görüşmelerine devam edildi.

Belediyeye ait sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Tuşba Belediyemizde, 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 24. Maddesi uyarınca sürekli işçi kadrolarına geçirilen işçilerin ücret ile diğer mali ve sosyal haklarının belirlenmesinde esas alınacak toplu iş sözleşmesi görüşmelerine 2. oturumla devam edildi. Belediye Başkanımız Salih Akman Başkanlığı’nda başlayan görüşmelere işçileri temsilen Hak-İş Sendikası Van İl Başkanı Abdullah Efeoğlu katıldı.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem