Türk Sağlık Sen'den Mehmetçiğe destek

Türk Sağlık Sen Van Şubesi başkan ve üyeleri, gönüllü olarak Afrin'deki operasyona katılmak için dilekçe verdi.

Van Haberleri 10.02.2018 14:11:05 0
Türk Sağlık Sen
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.02.2018 14:11

İpekyolu Askerlik Şubesi Başkanlığı önünde bir araya gelen Türk Sağlık Sen Van Şubesi Başkanı Suat Sayıcı ve sendika üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin her zaman yanında olduklarını ve gerek duyulduğu takdirde gönüllü olarak göreve hazır olduklarını belirtti. İlk olarak burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan sendika üyeleri ellerindeki Türk bayrakları ile Mehmetçiğe destek verdi. Burada sendika adına konuşan Türk Sağlık Sen Van Şubesi Başkanı Suat Sayıcı, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, içerde ve dışarıda hain terörün, milli birliği yıkmaya, vatanı bölmeye çalıştığını söyledi. Türk Sağlık-Sen olarak her zaman Türk ordusunun yanında olduğunu vurgulayan Sayıcı, “Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen bir görevdir. Türkiye teröristlere operasyon yapınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşı bu bizim en açık bir cevabımız olacaktır. Bu kapsamda Türk Eğitim-Sen’liler olarak ruhumuzla ve dualarımızla Mehmetçiğin yanında olduğumuz gibi bedenimizle ve bize verilecek görevle Afrin’e gitmeye hazırız” dedi.


AB ve ABD’ye seslenen Sayıcı, “Türk’üyle, Kürt’üyle burada birlik ve beraberliğimizi hiçbir gücün bozamayacağını ve aramıza nifak sokamayacağını görecekler. Bugün askerlik şubemize de bu konuda müracaatımızı yapacağız. Takdir Türk Devlerinin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinindir. Buradaki başvuru bir samimi duruştur, yüreklerdeki ateşin dilekçeye dökülmüş halidir. Biz buradayız ve göreve hazırız” şeklinde konuştu.


Türk Sağlık-Sen üyesi Hemşire Derya Kırmızıkaya ise, “Ülkemize her konuda destekçiyiz. Vakti zamanında nasıl Nene Hatunlarımız üzerine düşeni yapmış, gereği gibi savaşmış, elinden geleni yapmışsa bizde bu gün kadın erkek ayırımına girmeden üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Askerimize, polisimize, devletimize gönüllü olarak destek olmaya hazırız” dedi.


Basın açıklamalarının ardından başkan ve üyeler ellerindeki dilekçeleri İpekyolu Askerlik Şubesi Başkanlığına teslim ettiler.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü finale yükseldi


Van Spor

Ardahan’ın koşan yıldızları Posof’ta parladı


Van Spor

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

Yeşil beyazlı sevda sınır tanımıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ