Van TSO'dan İran Batı Azerbaycan Bölgesi'nde İşbirliği Toplantısı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) İran'ın Batı Azerbaycan Bölgesi'nde ticaret ilişkileri ve işbirliği İçin toplantılar gerçekleştirdi.

Van Haberleri 8.03.2024 10:03:00 0
Van TSO
Tarih: 08.03.2024 10:07 Güncelleme: 08.03.2024 13:42

VAN POSTASI ÖZEL

Van Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, Batı Azerbaycan Bölgesi'nde gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında bölgesel iş birliği ve ekonomik ilişkileri güçlendirmek amacıyla çeşitli temaslarda bulundu. Vali Yardımcısı Javad Karami ile yapılan görüşmenin ardından, Urmiye Ticaret, Sanayi, Madencilik ve Tarım Odası'nın ev sahipliği ve desteğiyle gerçekleştirilen toplantılara katılan heyet, iki bölge arasındaki ticari ilişkileri geliştirme konularını ele aldı.

Bu ziyaret çerçevesinde yapılan toplantı, üyeler tarafından sektörel gelişimi ve işbirliklerinin artırılması açısından olumlu olarak değerlendirildi. Taraflar, karşılıklı anlayışı ve işbirliğini güçlendirecek adımlar atılması konusunda fikir birliğine vardı. Görüşmeler, yapıcı diyaloglar ve görüş alışverişiyle sona erdi ve her iki tarafın ticari potansiyeline katkı sağlama yolunda önemli bir adım olarak kaydedildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem