TRT Haber'de neler oluyor? Sivilleri Ermenistan mı Azerbaycan mı vuruyor?

TRT Haberin ‘Azerbaycan sivillere saldırıyor’ diye girdiği KJ vatandaşlar tarafından büyük tepki topluyor.

Van Haberleri 5.11.2020 12:52:02 0
TRT Haber'de neler oluyor? Sivilleri Ermenistan mı Azerbaycan mı vuruyor?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Türkiye'nin tüm aşamalarında destek verdiği Azerbaycan'ın Karabağ'ın işgalden kurtarılması mücadelesinde, Ermenistan savaş suçu işleyerek, sivil yerleşim yerlerine misket ve fosfor bombaları ile sürekli saldırıyor.

TRT Haber Muhabiri'nin canlı yayında Ermenistan'ın sivil yerleşim yerlerine yaptığı saldırıyı anlattığı sırada, TRT Haber KJ'sinin "Azerbaycan Sivillere Saldırıyor" şeklinde alt yazı vermesi hatadan çok, kasıtlı olarak yapılmış bir operasyon olarak algılandı. 

TRT Haberin ‘Azerbaycan sivillere saldırıyor’ diye girdiği KJ sosyal medya üzerinden büyük tepkilere neden oldu. KJ hatalarının kasıtlı yapıldığını belirten vatandaşlar, yetkilileri göreve davet etti.

TRT HABER'DE KRİPTOLAR AZERBAYCAN'A OPERASYON MU YAPIYOR?

TRT Haber’in sürekli bu tür hatalar yaptığını ve bu hataların kasıtlı yapıldığı belirten vatandaşlar, TRT’de halâ kripto FETÖ’cülerin olduğunu ileri sürdüler.

TRT HABER'DE KRİPTOLAR ERMENİSTAN'A HİZMET Mİ ETMEK İSTİYOR?

TRT Haberde gerçekten KJ hatası mı, yoksa hata gibi gösterilip bilerek yapılan bir propaganda mı? Sivillere Ermenistan saldırırken, Azerbaycan sivillere saldırıyor diyerek verilen altyazı ile hata görüntüsü ile birileri TRT Haber üzerinden Ermenistan emellerine hizmet mi etmek istiyor?

AZERBAYCAN'I SİVİLLERE SALDIRIYOR GİBİ GÖSTEREN KJ'YE TEPKİ

TRT'de hataymış gibi yaparak Azerbaycan'ı sivilleri vuruyormuş gibi gösterenler kimler? TRT Haber'de yapılan hata görünümlü KJ operasyonuna sosyal medyada tepki çığ gibi büyüyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi 
 


Anahtar Kelimeler: