Van TKDK İl Koordinatörü, Tarım ve Kırsal Kalkınma Projelerini Değerlendirdi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Van İl Koordinatörü Dr. İbrahim Başak, Erciş ilçesindeki şeker fabrikasında düzenlenen Bakanlık Birim Amirleri Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

Van Haberleri 29.02.2024 14:37:00 0
Van TKDK İl Koordinatörü, Tarım ve Kırsal Kalkınma Projelerini Değerlendirdi
Tarih: 29.02.2024 14:40 Güncelleme: 29.02.2024 14:46

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Van İl Koordinatörü Dr. İbrahim Başak, Erciş ilçesindeki şeker fabrikasında düzenlenen Bakanlık Birim Amirleri Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, Van ilinde yürütülen tarım faaliyetleri ve ileriye dönük projeler ele alındı. Van ilinde gerçekleştirilen ve planlanan kırsal kalkınma çalışmaları ayrıntılı şekilde incelendi. Kırsal alandaki üreticilerin desteklenmesi ve tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik stratejiler yanı sıra bölgesel özellikler dikkate alınarak hazırlanan projelerin uygulanma süreçleri görüşüldü.

İl Koordinatörü Dr. Başak, sektör temsilcileri ve ilgili kurum amirlerinin de katıldığı toplantıda TKDK'nin Van'a yönelik hedef ve önceliklerine değindi. Sürdürülebilir kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla uygulanacak politikalar ve sağlanacak finansal destek olanaklarına vurgu yapan Başak, bölgedeki tarım sektörünün güçlendirilmesinin önemini vurguladı.

Toplantının sonuçları, ilin tarım sektörüne ve kırsal kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağı düşünülen projelerin hayata geçirilmesi için bir çalışma rehberi niteliğinde olacak. Bu tür toplantılar, ilgili kurum ve kuruluşların iş birliği içinde hareket ederek bölgesel kalkınma hedeflerine ulaşmaları için önemli bir platform sağladığı belirtildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem