TFF ligleri tescil etti, Vanspor ligi kaçıncı sırada tamamladı?

Türkiye Futbol Federasyonu, ligleri tescil etti. 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’un grubunda Bandırmaspor şampiyon ilan edilirken, Vanspor ise ligi 7. sırada tamamladı.

Van Haberleri 8.07.2020 20:42:07 0
TFF ligleri tescil etti, Vanspor ligi kaçıncı sırada tamamladı?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Türkiye Futbol Federasyonu ligleri tescil etti. Vanspor’un grubunda bulunan Bandırmaspor şampiyon ilan edilirken, Ankara Demirspor, GMG Kastamonuspor, Tuzlaspor A.Ş., Sakaryaspor A.Ş. takımları ise Play-off oynama hakkı kazandı. Tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya'da 20-28 Temmuz tarihleri arasında oynanacak gece maçları sonucunda, TFF 1. Lig'e yükselecek diğer takım belli olmuş olacak.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor ise, liglerin tescil edilmesiyle ligi 7. Sırada tamamlamış oldu. Bu sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, 28 maça çıkarken, 44 puan topladı. Ligi 7. sırada tamamlayan Vanspor, bu sezon ligde oynadığı 28 maçta 13 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Rakip filelere 46 gol atan Vanspor, buna karşılık kalesinde 32 gol gördü. Vanspor’un gol averaj ise 14. İç sahada oynadığı maçlarda 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Vanspor, dış sahada ise 6 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Vanspor bu sezon %46,4 galibiyet oranı yakaladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem