Teknik Direktör Serkan Afacan; Vanspor şampiyon olacak

Vanspor’un geçtiğimiz hafta deplasmanda Pazarspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından kendisiyle yollar ayrılan Teknik Direktör Serkan Afacan, Vanspor’un şampiyon olacağına inandığını söyledi.

Van Haberleri 14.10.2020 19:48:27 0
Teknik Direktör Serkan Afacan; Vanspor şampiyon olacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gazetemize ayrılık süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serkan Afacan, bundan sonraki süreçte iyi bir Vanspor taraftarı olduğunu belirterek, Vanspor’dan helalleşerek ayrıldıklarını ifade etti.

Vanspor’un başında 4 maça çıkan Teknik Direktör Serkan Afacan, 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ortada bir başarısızlığın söz konusu olmadığını belirten Afacan, bundan sonraki süreçte Vanspor’a başarılar diledi.

“BİRBİRİMİZİN YOLUNU AÇTIK VE AYRILDIK”

Ayrılık süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Afacan, “Vanspor’un başında 4 maça çıktık. 4 maçlık periyotta 2 tanesi çok dar bir kadro ile çıkılan ve 1 tanesinde de 90+4’te yediğimiz bir gol var. Kırklareli maçında ise 65 dakika boyunca kalemize gelen bir şut yok. Sivas maçında ise güzel bir oyun sergiledik. Rakip takıma bir tane gol pozisyonu vermemişiz. 9 tane gol pozisyonuna girmişiz. 7 tane korner atmışız. Bunun akabinde 12 tane duran top kullanmışız. Bu önemli bir istatistiktir. Pazar maçı ise Sivas maçına oranla siyahla beyaz kadar farklı bir maçtı. Bunun nedenlerini de doğru analiz etmek gerekir. Maçtan sonra başkanımızla bir araya geldik. Böyle bir karar aldık. Bu kararın ikimiz içinde hayırlı bir karar hem benim için hem Vanspor için dedim. Birbirimizin yolunu açtık ve ayrıldık” dedi.

“VANSPOR ŞAMPİYON OLACAK”

Bu dakikadan sonra iyi bir Vanspor taraftarı olduğunu belirten Afacan, “Bunu başkanıma da dedim. Vanspor şampiyon olacak. Bende elim patlayana kadar bunu alkışlayacağım ve kutlayacağım. Oradaki futbolcuların birçoğunu ben getirdim. Hepsiyle tek tek konuştum. Sürecin böyle yaşanmasını istemezdim. Ama böyle olması her iki taraf içinde hayırlı oldu. Helalleşerek ayrıldık. Bundan sonraki süreçte Vanspor’a başarılar diliyorum. Herhangi bir kırgınlık, kötü ayrılış yok. Sonuçta ortada herhangi bir başarısızlık ta yok. Hepimiz adına hayırlısı olsun. İnşallah Vanspor sürekli yukarılarda olur” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem