Taraftardan Vanspor'a tam destek

Vanspor taraftarı her zaman olduğu gibi deplasmanda da yine Vanspor’u destekledi. Ankara Demirspor ile oynanan ve Vanspor ‘un 2-0 kaybettiği maçta, taraftarlar doksan dakika boyunca takımlarının yanında oldu. Vanlı taraftarların gözü Sivas

Van Haberleri 16.10.2019 13:00:10 0
Taraftardan Vanspor'a tam destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanspor ‘un cefakâr ve vefakâr taraftarı her zaman olduğu gibi deplasmanda da yine Vanspor’u destekledi. Ankara Demirspor ile oynanan ve Vanspor ‘un 2-0 kaybettiği maçta, taraftarlar doksan dakika boyunca takımlarının yanında oldu. Vanlı taraftarların gözü Sivas Belediyespor Vanspor Fk maçında.

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor FK, Ankara Demirspor ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği maçın ardından liderliği kaybetti. Taraftar Vanspor, Sivas Belediyespor Cumartesi saat 14.00’da oynanacak maç için Karamsarlık yok Hep destek tam destek. Dedi.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yine takımın yanında olan taraftarlar, ligin sekizinci haftasında Ankara’ya giderek maç öncesi, maç içinde ve maç sonrası takımı destekledi. Vanspor ’un yeni başarılara imza atacağına yürekten inana Vanlılar sabırsızlıkla Vanspor, Sivas Belediyespor maçını bekliyor.

GÖZLER VANSPOR, SİVAS BELEDİYESPOR MAÇINDA 
Sosyal medyada maçı da canlı olarak yayınlayan ve Van ve başka şehirlerdeki taraftarların da bir nebze olsun maçı izlemesine vesile olan taraftarlar, Vanspor’u yalnız bırakmayarak yenilmesine rağmen takıma desteğini sürdürdü.

Takımın mağlup olmasının kendilerini üzdüğünü, lakin henüz kaybedecek bir durumun olmadığını söyleyen taraftarlar, “Vanspor’a nazar değdi. Önce kendi evinde Uşakspor’a 2-1 kaybetti, ardından Ankara deplasmanında 2-0 kaybetti. Ama henüz ligin başı, İnşallah alacağımız seri galibiyetlerle yine liderliği ele geçirip, rakiplerimize fark atarız. Vanspor, Sivas Belediyespor maçından umutluyuz, desteğimiz tam. Taraftar Vanspor ’un arkasında yorumunu yaptılar.

TARAFTARDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Taraftarlar aynı zamanda, Ankara Demirspor maçında kaşı yarılan futbolcu Barış Gök'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem