Takva’dan siyasilerin ideolojik slogan atmalarına ve taziye, cenaze katılımlarına gönderme

Cenaze ve taziyelere katılarak veya ideolojik slogan atarak bunu gündeme taşıyan politikacıları eleştiren Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van’ın çevreye yolu, ucuz uçak bileti, tarımsal desteği, gibi konularda hizmet beklediğini vurguladı.

Van Haberleri 31.08.2019 18:13:37 0
Takva’dan siyasilerin ideolojik slogan atmalarına ve taziye, cenaze katılımlarına gönderme
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

sosyal medya hesabındaN çeşitli konuları dile getiren Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  (Van TSO) Necdet Takva, Twitter hesabındaki paylaşımında siyasilere gönderme yaptı. Siyasilerin cenaze ve taziyelere katılarak, ya da ideolojik slogan atarak hizmet ettiğini dile getiren Takva, Van’ın çevreye yolu, ucuz uçak bileti, tarımsal destek gibi birçok konuda hizmet beklediğini ifade etti.

NECDET TAKVA’DAN İNCE GÖNDERME
Necdet Takva’nın gönderme yaptığı paylaşımında, “Cenazeye, taziyeye, düğüne, açılışa katılarak halka hizmet ettiğine inanan akıl ile, yürüyerek, oturarak, ideolojik slogan atarak hizmet ettiğine inanan siyasi temsiliyet arasında fark yoktur. Her İki yaklaşımda da hizmet yoktur, mutlak butlan vardır, tribüne oynamak vardır! Van halkının; uçak seferlerine, ucuz bilete, çevre yoluna, stadyuma, işe, aşa, finansmana, tarımsal-hayvansal desteğe, sevgiye, korunmaya, Vangölü kanununa, yeni kentsel alanlara, girişimciye, kümelenmeye, yatırıma, hasılı çok şeye ihtiyacı var. Ve bunlar için kanun yapıcılara!” şeklindeki sözlerle bazı konulara dikkat çekip siyasileri eleştirdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem