Taht Palace Hotel Müdürü Takar: Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’u Van’a davet ediyoruz

Taht Palace Hotel Müdürü, Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) üyesi Reşit Takar, Van turizminin zor günler geçirdiğini belirterek, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u Van’a da

Van Haberleri 21.09.2020 21:16:09 0
Taht Palace Hotel Müdürü Takar: Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’u Van’a davet ediyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Van’a davet eden Taht Palace Hotel Müdürü, Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) üyesi Reşit Takar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un Van’a gelerek buradaki turizmcilere çözüm bulmasını istedi.

Van’a üvey evlat muamelesi yapılmaması gerektiğini belirten Takar, Van’ın ötekileştirildiğini söyledi.

“VAN’A ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILMASIN”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Van’a davet eden Takar, “Acilen buraya gelip Van’daki turizmcilere bir çözüm bulmasını istiyoruz. Kapanacaksa ülkede tamamen kapansın. Van’a üvey evlat muamelesi yapılmasın. Burada ciddi anlamda bir soru işareti var. Bunun gereğinin yapılması gerekiyor. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un gelip buradaki turizmcilerin halini görsün istiyoruz. Buradaki esnaflarla bir araya gelip onları dinlesin istiyoruz. Sonuçta biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Aynı vergiyi Van’da, İstanbul’da, Antalya’da veriyor. Farklı şeylerle Van’ı izole ediyorlar. Van ötekileştiriliyor. Türkiye’nin en çok turist aldığı ikinci ülke İran’dır. İranlılar sadece Van’a gelmiyorlar. İstanbul, Antalya, İzmir’e ve her bölgeye gidiyorlar. İnsanlar buna güvenerek buraya yatırımlar yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un buna bir çözüm bulması gerekiyor. Bu durumda Vanlı turizmciler bahara kadar ayakta kalamaz” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem