Taht Palace Hotel Müdürü Takar: Kapıköy Sınır Kapısı acilen açılmalı

Taht Palace Hotel Müdürü, Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) üyesi Reşit Takar, Van Kapıköy Sınır Kapısı’nın biran önce giriş-çıkışlara açılması gerektiğini söyledi.

Van Haberleri 22.09.2020 20:51:02 0
Taht Palace Hotel Müdürü Takar: Kapıköy Sınır Kapısı acilen açılmalı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Taht Palace Hotel Müdürü, Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) üyesi Reşit Takar, Vanlı turizmcilerin iflasın eşiğini geldiğini söyleyerek, acilen Kapıköy Sınır Kapısı’nın açılması gerektiğini belirtti.

Büyük giderlerinin olduğunu belirten Takar, Van’ın sahipsiz olduğunu ve Kapıköy, Esendere ve Gürbulak Sınır Kapılarında önlemler alınarak açılması gerektiğini ifade etti.

“ACİLEN KAPIKÖY SINIR KAPISI’NIN AÇILMASI GEREKİYOR”

Van’da turizmcilerin iflasın eşiğine geldiğini söyleyen Takar, “Sayın Cumhurbaşkanımız Van’a otel açın, Van’a gidin, turizmle alakalı yatırım yapın dedi. Bizde bunlara güvenerek bu yatırımları yaptık. Burada ciddi anlamda yatırımlarımız var. Bu yatırımlarla binlerce istihdam edilen insanlar var. Bu yatırımların ciddi anlamda giderleri var. 11’nci aydan bu yana Van’daki turizmciler iflasın eşiğine geldi. Acilen Kapıköy Sınır Kapısı’nın açılması gerekiyor. Rusya’dan, Amerikan’dan diğer ülkelerden Antalya’ya her gün 50’nin üzerinde uçak iniyor. Bunlara nasıl önlem alınıyorsa, Kapıköy, Esendere ve Gürbulak Sınır Kapılarında da önlemler alınarak açılması gerekiyor. Rusya’daki vaka sayısı İran’ın 3 katı kadar. Sanki bu memleket izole edildi. Bu memleket gerçekten sahipsiz. Kimseden ses çıkmıyor. Kimse konuşmuyor. Koskocaman oteli %10’la götürüyoruz. Aylık net giderimiz 220 bin TL’nin üzerindedir. Aylık %10-15 gelirle nasıl ayakta durabiliriz” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem