Süerler Grup'tan Van’da iki ilçeye otel yatırımı

Süerler Grup'un Saray'da hizmete sunduğu Grand Saray Hotel& Hobby Restoran’ın ve Gevaş İlçesinde inşası tamamlanan Ahtamara Otel’in açılışı yapıldı.

Van Haberleri 6.10.2019 17:00:22 0
Süerler Grup'tan Van’da iki ilçeye otel yatırımı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’ın saray ilçesi ve Gevaş ilçesinde Süerler Grup tarafından Grand Saray Hotel& Hobby Restoran ve Ahtamara otel hizmete açıldı.

Van’ın ekonomisini canlandırma ve ilçelerde işsizlik oranını düşüre bilme adına yapılan çalışmalara bir yenisi de Süerler Grup tarafından eklendi, geniş kapasiteli, rahat konforuyla Saray ve Gevaş ilçesinde otel yatırımı yapan Süerler Grup Van turizminin canlanması ve işsizlik oranın bu tür yatırımlarla çözülebileceğini hedefliyor.

GENÇLERE İŞ VE AŞ DESTEĞİ SAĞLAYALIM
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, “ Kapıköy sınır kapımıza yakın olan Saray ilçemize değer katacak Grand Saray Otel ve Restoranımızın tanıtım kokteyline katıldık. Memleketimizin en ücra yerlerine yatırım yaparak yerel ekonomiye değer katan, gençlere iş ve aş desteği sağlayan Süerler Grup'un Saray'da hizmete sunduğu Grand Saray Hotel& Hobby Restoran açıldı. Yine bununla birlikte Gevaş Bahçeli evler mahallesi, Atatürk caddesinde Ahtamara otelimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu sadece bizimle sınırlı kalmasın, yatırımcıları Van’a davet ediyoruz. Van’da olan güvenlik ortamı ve turizm altyapısı birçok ilde yok, Van’a yatırım yapmak isteyen bütün yatırımcıların da arkasındayız. İki otelimizde çalışanlara, bölgeye ve Halkımıza hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem