Tarih: 05.09.2024 18:04

Van Spor'un Yıldızı Massis, Haftanın En Parlayanları Arasında!

Facebook Twitter Linked-in

MASSIS GÜLÜK, HAFTANIN EN İYİLERİ ARASINDA

Van Spor oyuncusu Massis, ligin açılış haftasında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Pazar günü gerçekleşen maçta Vanspor, Belediye Derincespor'u evinde 2-1 yendi. Takımının beraberlik golünü atan ve galibiyette başrol oynayan Massis Gülük, 'Haftanın En İyi 11'inde yer almayı başardı.

VICTORIOUS VANGÖLÜ: VAN SPOR'UN İLK HAFTA BAŞARISI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Van Spor, sezonun ilk hafta karşılaşmasında, evinde Belediye Derincespor ile mücadele etti. İlk yarısı 1-0 geride biten mücadelenin ikinci devresinde Van Spor, sahaya etkileyici bir dönüş yaptı. Massis Gülük, sağ kanattan kazanılan bir serbest vuruş sonrası kafa vuruşuyla beraberlik golünü attı ve takımının galibiyet yolundaki umutlarını yeşertti. Yedek oyuncu Hasan Bilal'in geç golüyle Van Spor, rakibini 2-1 mağlup etti ve maçtan 3 puanla ayrıldı.

 FUTBOLSEVERLERİN TERCİHİ: HAFTANIN EN İYİ 11'İ

Van Spor'un Belediye Derincespor karşısındaki maçta sergilediği performans sonrası taraftarlar arasında bir mutluluk dalgası yaşandı. Ligde sergilenen performansların değerlendirilmesi sonucunda, sosyal medya üzerinden seçilen 'Haftanın En İyi 11'i açıklandı. Belediye Derincespor ağlarını sarsarak Van Spor'un beraberlik golünü kaydeden Massis Gülük, bu kadroda kendine yer buldu.

LİGİN PARLAYAN YILDIZLARI

Haftanın kadrosundaki diğer futbolcular arasında Van Spor'dan Massis Gülük'ün yanı sıra, Bucaspor'dan Sefa Yılmaz, Yasin Öztekin, Giresunspor'dan Şahin Dik, Ankara Demirspor'dan Güney Tutcuoğlu, Burak Yamaç, Somaspor'dan Kenan Fakılı, Menemen FK'dan Mazlum Demir, Aksarayspor'dan Ercan Yazıcı, Elazığspor'dan Berşan Yavuzay ve Arnavutköy Belediyespor'dan Oğuz Çalışkan gibi isimler göze çarptı. Bu oyuncular, geçtiğimiz haftanın en parlak performanslarını sergileyerek takımlarını önemli maçlarda taşıdılar.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —