Tarih: 04.09.2024 14:09

Van Spor FK'nın Nazilli Deplasmanı Sınavı: Hedef Üst Üste İkinci Galibiyet

Facebook Twitter Linked-in

VAN SPOR FK'NIN NAZİLLİ SEFERİ BAŞLIYOR

Van'ın başarılı temsilcisi Van Spor FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yoluna dolu dizgin devam ediyor. Sezonun açılış maçında Belediye Derince Spor'u mağlup eden ekip, şimdi de ikinci hafta mücadelesi için Nazilli'ye misafir olacak. Van ekibi, deplasmandaki zorlu mücadelede de 3 puan almanın peşinde.

AÇILIŞ GALİBİYETİ MORAL OLDU

Sezonun ilk haftasında Belediye Derince Spor'u ağırlayan Van Spor FK, Massis Gülük ve Hasan Bilal'in golleriyle 2-1 galip gelerek lige moralli bir başlangıç yaptı. Şimdi ise Nazilli Spor A.Ş. karşısında da iyi futbolunu sürdürmeyi ve üç puanla evine dönmeyi hedefliyor.

EV SAHİBİ EKİP NAZİLLİ SPOR AŞ GÜCÜNÜ GÖSTERMEK İSTİYOR

Nazilli Spor A.Ş, ilk hafta maçını deplasmanda Giresunspor'a karşı oynadı ve 1-0'lık sonuçla yenildi. Bu yüzden henüz puanla tanışamayan Nazilli ekibi, kendi sahasında Van Spor FK karşısında ilk puanlarını toplamayı amaçlıyor.

MAÇ TARİHİ VE SAATİ BELİRLENDİ

Van Spor FK'nin Nazilli Spor A.Ş. ile karşılaşacağı maç, 8 Eylül Pazar günü Nazilli İlçe Stadı'nda gerçekleşecek. Taraftarların merakla beklediği bu mücadele saat 16.30'da başlayacak ve futbolseverlere heyecan dolu anlar vaat ediyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —