Tarih: 04.08.2024 17:02

Van Spor FK, Erciyes Zirvesinde Form Tazeledi: Kayseri Kampında Şampiyonluk Sinyalleri!

Facebook Twitter Linked-in

Van Spor FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta gösterdiği mücadeleyi sürdürmek için Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yoğun bir kamp programına devam ediyor.

FLAŞ TRANSFERLERLE GÜNDEMDE

Son zamanlarda gerçekleştirdiği flamboyant transferlerle dikkat çeken Van Spor FK, Kayseri'de enerji ve güç depolamanın yanı sıra formunu da artırıyor.

ÇİFT İDMANLA LİGE HAZIRLIK

Günde iki kez sahaya çıkarak disiplinli bir antrenman programı yürüten takım, yeni sezonda lige güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor. Antrenmanlar sırasında güç, kuvvet ve kondisyon çalışmaları öncelikli yer alıyor.

TEKNİK SORUMLU TAM'DAN TAM DESTEK

Teknik sorumlu Tahsin Tam yönetimindeki Van Spor FK, oyuncularıyla düzenli olarak iletişim halinde olarak onları hem fiziksel hem de mental olarak lig mücadelesine hazırlamak için çalışıyor.

SON RÖTUŞLAR KAYSERİ'DE YAPILACAK

Kayseri'deki kamp süreçlerini devam ettiren Van Spor FK, kampın son bölümünde yapılacak hazırlık maçlarıyla takımdaki son eksiklikleri gidermeyi ve kadroyu final hale getirmeyi planlıyor. Sonrasında yuvası Van'a dönerek ligin son taktik ve kondisyon hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlamayı amaçlıyor.

Kaynak: Wanhaber




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —