SP'li İlhan Van'daki Siyasi Parti İl Başkanlarını İstifaya Çağırdı

Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan Van Radyocular Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde jüriden yüzde kırkın altında oy aldığı için Van’daki siyasi parti il başkanlarına istifa çağrısı yaptı.

Van Haberleri 14.02.2017 14:03:25 0
SP
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan Van Radyocular Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde jüriden yüzde kırkın altında oy aldığı için Van’daki siyasi parti il başkanlarına istifa çağrısı yaptı.

 

Van FM’de yayınlanan Gazeteci Ziya Türk’ün hazırlayıp sunduğu Manşet Programı’na konuk olan Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van Radyocular Derneği tarafından düzenlenen Van’ın Enleri Ödül Töreni hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

 

Kendisine bir ödülün verilip verilmemesinin çok da önemli olmadığını belirten Özay İlhan, “Ancak tören için davet edildim, en başarılı il başkanı olarak ödül verileceği belirtildi. Zarfım gelmiş ve ismim okunmuştu. Daha sonra her ne olduysa oldu ve  il başkanları kategorisinin ödülden kaldırıldığı ifade edilerek yaptıkları hatayı izah etmeye çalıştılar. Ben kimseye kırgın değilim, Radyocular Derneği  Yönetimini böyle bir organizasyon ile ilin önemli isimlerini bir araya getirdiği için tebrik ediyorum,  törene katılan davetlilere ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum, ödül alanlara da aldıkları ödülün hakkını vermeleri gerektiğini söylüyorum” dedi.

 

‘BAŞLANGIÇTA İLAN EDİLMEYEN KURAL GEREKÇESİ İLE KATEGORİ KALDIRILDI’

Van Radyocular Derneği tarafından en başarılı İl Başkanı kategorisinin, ödül töreninden jüriden yüzde 40 barajının altında değerlendirme aldığı gerekçesi ile kaldırıldığının açıklandığına değinen Özay İlhan, “Organisazyon heyeti 20 jürinin verdiği oyların toplamının 40’ın altında kalması durumunda o kategoriyi yarışma dışında tutma kararı almış. Bu kararı yarışmanın başında aldıklarını ifade ettiler. Ancak ödülün tarafıma verilmemesi üzerine birçok jüri üyesi beni aradı ve böyle bir karardan haberlerinin olmadığını belirtti. Böyle bir karar organizasyon heyeti tarafından yarışma başında kamuoyu ile de paylaşılmamıştı. Buradan da anlaşılıyor ki bu kararda farklı unsurlar etki oluşturmuş, biz ödül almak için değil, hizmet etmek için çalışan anlayışın mensuplarıyız. Bu nedenle bu gelişmeyi önemsemiyoruz” dedi.

 

‘SİYASİ PARTİ İL BAŞKANLARI OLARAK HEP BİRLİKTE İSTİFA EDELİM’

Van Radyocular Derneği’nin açıklamasına göre siyasi parti il başkanlarının başarısız ilan edildiğine değinen Özay İlhan, “Van Radyocular Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre siyasi parti il başkanlarına jürinin verdiği puan yüzde 40’ın altında yer almış. Bu durumda Van’da başarılı siyasi parti il başkanı yok demektir. İl başkanları olarak bizler Van’ı başarılı bir şekilde temsil edemiyorsak tüm il başkanlarını hep birlikte istifa etmeye davet ediyorum. İstifa edelim ki il başkanlığı görevleri başarılı olabilecek kişiler tarafından temsil edilsin” dedi.

 

Van Postası Gazetesi

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem