Son Dakika!.. Murat Çevik’ten Servet Yenitürk’e çağrı: Vanspor'dan haczi kaldır

Vanspor Futbol Kulübü’nde yarın yapılacak olağan kongre öncesi hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Vanspor Futbol Kulübü Başkan Adayı Murat Çevik, Servet Yenitürk’e bir daha çağrıda bulunarak, şahsi şirketine çektiği krediden

Van Haberleri 7.08.2020 18:20:04 0
Son Dakika!.. Murat Çevik’ten Servet Yenitürk’e çağrı: Vanspor'dan haczi kaldır
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da tüm gözler yarın yapılacak olan Vanspor olağan kongresine çevrildi. Şuana kadar Murat Çevik dışın başkanlık adaylığını açıklayan olmazken, Başkan Adayı Murat Çevik ise Servet Yenitük’e bir kez daha çağrıda bulunarak, Servet Yenitürk’ün alacağının dışında SSK, Vergi, futbolcu alacakları, piyasa borçlarını kapatmaya gücünün olduğunu açıkladı.

Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü Başkan Adayı Murat Çevik, yarın seçilmesi halinde, mazbatayı alır almaz, Vanspor’un SSK, Vergi, futbolcu alacakları ve piyasadaki borçlarını hemen kapatacağını belirtti.

“ORTADA BİR ENKAZ VAR”
Başkan adayı Murat Çevik, daha önce beyanatta bulunduğu bütün sözlerinin arkasında olduğunu belirterek, “Ben hala sözümdeyim. Daha önce bulunduğum beyanatların dışına çıkamayacağımı tekrar belirtiyorum. Yarın seçildiğimde Servet Bey Vanspor Futbol Kulübü’nün üzerine koymuş olduğu haczini kaldırırsa, bende Vanspor’un bütün borçlarını, yani SSK, Vergi gibi bütün piyasa borçlarını kapatacağım. Bu konuda hala sözümdeyim. Mazbatamı alır almaz bunların hepsini gerçekleştireceğim. Servet bey hala eski beyanatında diretiyor. Servet Bey Vanlıya, Vanlılara yol açsın, ağabeylik yapsın. Bende SSK, Vergi, Futbolcu alacakları ve piyasadaki bütün borçları kapatayım. Servet Beyin kulübe koyduğu hacizden sorumlu değiliz. Yarın Van halkına bunu duyurmak istiyorum. Vanspor yarın Allah göstermesin kötü günler görürse Van halkı bunu benden bilmesin. Ortada bir enkaz var. Benim gücüm ancak piyasadaki borcu kapatmaya yeter. Servet Beyin harçlarıyla, borçlarıyla ilgilenecek ne zamanım nede gücüm var. Servet beyi bu konuda vicdana davet ediyorum. Servet Beyin kulübün üzerine koyduğu şahsına ait alacaklarından dolayı Vanspor zarar görmesin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem