Van Sevdalılarına Maç Çağrısı: Başkan Temel'den Nazilli'de Güç Birliği Daveti!

Vanspor Başkanı Erol Temel, taraftarları Nazillispor maçına çağırdı.

Spor 7.09.2024 12:36:00 0
Van Sevdalılarına Maç Çağrısı: Başkan Temel
Tarih: 07.09.2024 12:40 Güncelleme: 10.09.2024 00:08

Vanspor FK'nın iddialı Başkanı Erol Temel, Pazar günü Nazilli Spor ile deplasmanda oynanacak maça taraftar desteği çağrısında bulundu. Aydın ve çevresinde yaşayan Vanlıları ve Vanspor taraftarlarını maça davet eden Temel, taraftar gücüyle şampiyonluğa ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.

ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE LİGE BAŞLAYAN VANSKOR'DAN FLAŞ HAMLE

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Artı Değer Vanspor Futbol Kulübü, sezonun ilk hafta maçını kazanarak iddiasını ortaya koydu. Üst üste iki deplasman maçı yapacak olan kulüp, ilk sınavı 8 Eylül Pazar günü Nazilli Spor ile verecek.

SON İDMAN AYDIN'DA

Nazilli Spor A.Ş. ile deplasmanda yapılacak karşılaşma öncesinde Artı Değer Vanspor FK, son hazırlıklarını Aydın'da tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

BAŞKAN TEMEL'DEN TARAFTARA ÖZEL VURGU

Her maçta üç puan hedeflediklerini ve bu yılki asıl amaçlarının şampiyonluk olduğunu belirten Başkan Temel, en önemli desteğin taraftarlardan geleceğini dile getirdi. Erol Temel, uzun ve meşakkatli sezondaki en büyük yardımcılarının taraftar kitleleri olacağını ve şampiyonluğun ancak onların desteğiyle mümkün olabileceğini ifade etti.

TARAFTAR ÇAĞRISI VE MOTİVASYON MESAJI

Taraftar desteğinin takım üzerindeki motivasyonunu vurgulayan Temel, taraftarların Aydın ve civar illerden Nazilli'de yapılacak maça gelmelerini istedi. Bu sıkı destekle takımın daha da motive olduğunu söyleyen Temel, taraftarlarla kendi sahalarında buluşacakları anı sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

NAZİLLİ İLE VANSKOR KARŞILAŞMASI YAKLAŞIYOR

Nazilli Spor A.Ş. ile Artı Değer Vanspor FK arasındaki kritik müsabaka, 8 Eylül Pazar günü Nazilli İlçe Stadı'nda saat 16.30'da gerçekleşecek. Vanspor FK, Aydın'daki bu maçta taraftar gücünü arkasına alarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı dönmeyi hedefliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem