Servet Yenitürk, "Vanspor’a zarar vermek isteyenler var"

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Van Spor Futbol Kulübü Pazar 13.00’de Ankara Demirspor’u konuk edecek. Maç öncesi Van Postası Gazetesine Konuşan Vanspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk Önemli a?

Van Haberleri 23.02.2020 02:37:29 0
Servet Yenitürk, "Vanspor’a zarar vermek isteyenler var"
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Spor Futbol Kulübü, Bodrumspor'a 5-1, Kahramanmaraşspor'a 1-0 ve Utaş Uşakspor’a 2-1 yenilerek mağlubiyet serisini sürdürdü. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Van Spor Futbol Kulübü, ligin 25. haftasında 23.02.2020 pazar günü 13.00’da Ankara Demirspor’la karşı karşıya gelecek. Kırmızı siyahlı takımda yaşanan son gelişmelerle ilgili Vanspor FK yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, "10 yılın en iyi iki yılını yaşıyoruz fakat bunu çekemeyenler var. Vanspor’a zarar vermek isteyenler, bizleri çekemeyenler ve art niyetli olanlar var, Vanspor’u bitirmek için yönetimi dağıtmak için durmadan haksız eleştiriler yapılıyor.” dedi.

Van Atatürk Stadyumunda pazar saat 13.00'da 36 puanla 7. Sırada yer alan Vanspor, 50 puanla 2. Sırada bulunan Ankara Demirspor kesin olarak karşılaşmasında galibiyeti hedefliyor. Karşılaşmayla ilgili Van Postası Gazetesine Konuşan Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Ankara Demirspor karşılaşmasının önemli olduğunu söyleyerek Vanspor taraftarlarını maça davet etti.

BU MAÇI ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK
Vanspor FK Ankara Demirspor karşılaşmasında galibiyeti hedeflerinkilerini söyleyen Yenitürk, “Yarın yapılacak karşılaşmadan galibiyeti hedefliyoruz. Üç puanla karşılaşmayı bitireceğiz, bunun için çalışıyoruz. Bu maçı kaybetmekle birlikte Play-Off’tan kopmuyoruz bu söz konusu değil taraftarlarımız için ne olursa olsun bu maçı almamız gerekiyor. Bu anlamda takımımıza inanıyorum, bütün oyuncularımız karşılaşmaya hazır. Teknik direktör Taner Taşkın Hocamız takımımızla yollarını ayırdı, Maçı feyyaz Uçar hocamız yönetecek, kendisi sahaya inemeyecek, inşallah önümüzde ki günlerde yeni bir hoca mı getirelim, yanımızda bulunan hocalarımızla mı devam edelim yönetim kurulumuzla bunun toplantısı gerçekleştireceğiz, şuan takımımız yapılacak karşılaşmaya kitlenmiş durumda bu maçtan üç puan alacağız.” dedi.

VANSPOR’A ZARAR VERMEK İSTEYENLER VE ÇEKEMEYENLER VAR
Şehirde Vanspor’a zarar vermek isteyenlerin olduğunu belirten Yenitürk, “Taraftarlarımız Vanspor’u seviyor ve Vanspor’ un yanında, bütün taraftarlarımız da biliyor ki geçtiğimiz yıl şampiyon olduk, bu sene de takım 2. Lig’de Play-Off oynuyor. Gelmiş geçmiş 10 yılın en iyi iki yılını yaşıyoruz fakat bunu çekemeyenler var. Vanspor’a zarar vermek isteyenler, bizleri çekemeyenler ve art niyetli olanlar var, Vanspor’u bitirmek için yönetimi dağıtmak için durmadan haksız eleştiriler yapılıyor, bizde bu durumu dikkate almıyoruz, dikkate alınacak bir durum yok biz yolumuza bakıyoruz, Vanspor’a bakıyoruz, şampiyon olması için mücadele ediyoruz.” diye konuştu.

ELEŞTİRENLERE SESLENDİ: SOKAKTA BAĞIRMAKLA BU İŞLER OLMUYOR
Eleştiri yapanların Vanspor taraftarı değil, Vanspor’u çekemeyenler olduğunu söyleyen Yenitürk, “Vanspor’a zarar vermek isteyenlere soruyorum, Servet Yenitürk Vanspor’u seviyor mu? Vanspor’a faydası oldu mu? Gelmiş geçmiş yönetimlerden daha fazla seviyoruz ve destekliyoruz. Şuan Vanspor’u taşıyabilecek, elini taşın altına koyabilecek bir yönetim var deseler Servet Yenitürk Bırakmaya hazır mıdır, evet hazırdır. Önce Vanspor’u taşıyabilecek bir yönetim bulsunlar, Vanspor’ un yükünü kaldırabilecek bir yönetim varsa, zorluğu üstlenecek biri varsa eğer bizden başarılı olacaksa buyursunlar gelsinler. Sonra biz başarısız olursak köpek gibi havlasınlar, eşek gibi anırsınlar, durup dururken sokakta bağırmakla bu işler olmuyor, servet Yenitürk bugün bıraktığı zaman takımın bir daha ki maça gitme imkanı yoktur.” ifadelerini kullandı.

VANSPOR HEPİMİZİNDİR, VANSPOR VAN’INDIR
Vanspor taraftarına yalan yanlış algılara itimat etmemeleri çağrısında bulunan Kulüp Başkanı Yenitürk, “Bu aleyhimizde konuşanlara aldırış etmiyoruz, her zaman takımımızın yanındayız, bu taşın altına elini koyabilecek insan varsa biz bu gün bile hazırız, biz öyle isteyerek, severek, seçimde yalvararak gelmedik, bize bir sorumluluk verildi, bizde bu sorumluluğu taşımaya çalışıyoruz. Varsa bu yükü taşıyacak insanımız yarın da bırakarak onlarla birlikte destek vermeye de hazırım. Taraftarlımızdan istediğimiz yanlış algılara kanmasınlar, takımlarına güvensinler, bize güvensinler. Ankara Demirspor karşılaşması çok önemli bir maçtır. Bütün taraftarlarımızı maç sonuna kadar takımı desteklemeleri için davet ediyorum. Vanspor hepimizindir, Vanspor Van’ındır.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem