Şemsettin Bozkurt Van TSO’ya, Van OSB'ye ve VOTAŞ'a yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, Ticaret ve Sanayi Odası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Van Haberleri 8.07.2020 10:55:44 0
Şemsettin Bozkurt Van TSO’ya, Van OSB'ye ve VOTAŞ'a yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Ticaret ve Sanayi Odasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Bozkurt VOTAŞ, OSB ve Van TSO’ya yönelik sorular paylaşarak kentte merak edilen soruların biran önce cevaplanması gerektiğini kaydetti.

Bozkurt yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

Neden İl kültür varlıkları koruma dairesi başkanlığı tarihi şamran kanalı üzerine yapılan TDİOSB’nin kuruluşu için Van TSO’ya 3 günde izin veriyor da benim itiraz dilekçeme 1 buçuk ayda cevap veremiyor? Burası tarihi bir varlık olarak tescillenecek mi tescillenmeyecek mi? 

Van OSB mademki çok sağlam bir bina yaptınız! Neden Van YYÜ ve Van İnşaat mühendisleri Odası’ndan bir heyet davet ederek karot numunelerini aldırıp değerleri kamuoyuyla paylaşmıyorsunuz?  Bizi çok sevdiğinizi biliyoruz ama:) Neden “bizi yalancı” çıkarmaktan çekiniyorsunuz?

Elde patlayan VOTAŞ hisselerinin yüzde 56’sı için müşteri aranıyor. Satış için görüşmeler devam ediyor. “VOTAŞ Vanlılarındır, Vanlılar işletecek” gibi hamaset nutukları atanlar, şimdilerde kayış atmış suçu bu işi sorgulayanlara yüklemeye çalışıyor. Ne güzel ticaret değil mi? Şeffaflık ve Hesap verebilirlik, Olmazsa Olmazımızdır. Van TSO’nun Bir Üyesi Olarak, Şunu Öğrenmek İstiyorum. 

Üyesi Olduğum Van TSO Haziran Ayı Giderlerinde 348 Bin TL’ye Yakın Yardım ve Bağışta Bulunmuştur. Bu Yardım ve Bağış Kimlere Yapılmış? Öğrenebilir miyim? 

Üyesi Olduğum Van TSO 2018 Haziran Ayı Gelir Tablosunda Bir Aylık Kira Geliri 5 Bin 381.45 TL Olarak Yazılmaktadır. TSO’dan Şunu Öğrenmek İstiyorum. Kaç Kiracınız Var? Kaç Metrekare Kiralık Alanına Sahipsiniz? Ve Bu Kira Geliri Sizce de Komik Kaçmıyor mu? 

Üyesi Olduğum Van TSO'nun İtibarını Zedeleyici Sözler Sarf Ettiğim ve Oda Faaliyetleriyle İlgili Kamuoyunu Yanlış Bilgilendirdiğim Gerekçesiyle Disipline Sevk Edilmişim. Hangi Sözlerle Odanın İtibarını Zedelemiş, Kamuoyunu Nasıl Yanlış Bilgilendirmişim? Bilmek İsterim. 

Üyesi olduğum Van TSO’nun  Gezginfest ile ilgili ne düşündüğünü doğrusu merak ediyorum. Onlardan ricamdır lütfen ikircikli bir tavır içine olmayın.  Sizlerden olumlu ya da olumsuz net bir açıklama bekliyorum. 

Bildiğim Kadarıyla Üyesi Olduğum Van TSO Şuanda Ciddi Bir Kredi Arayışı İçinde. Eğer Sadece Aylık Bir Gider Kalemi, Aylık Toplam Gelirin Üzerindeyse, Çekecekleri Kredinin Odaya Bir Faydası Olmayacağını Bilmelerini İsterim. Hazıra Dağ Dayanmaz Sözü Boş Yere Söylenmemiştir. Van'da elektrik ve doğalgaz faturalarının yüksek gelmesi "Yanlışa yanlış" diyememenin bir sonucudur.  

Üyesi olduğum Van TSO göğsünü gere gere sayaç uygulamasına sahip çıkarken, iş insanları "Bu yanlıştır siz ne yapmak istiyorsunuz" deseydi bugün bu yakınmalar olmazdı.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem