Şemsettin Bozkurt, Van TSO’da erken seçimi gündeme getirdi

Van TSO’nun dört yönetim kurulu üyesinin istifa etmesini eleştiren BOSAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Bozkurt, “Almaları gereken karar bir erken seçim kararıydı” dedi.

Van Haberleri 29.05.2019 04:50:40 0
Şemsettin Bozkurt, Van TSO’da erken seçimi gündeme getirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.05.2019 04:50

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van TSO’nun dört yönetim kurulu üyesinin istifa etmesini eleştiren BOSAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Bozkurt, “Almaları gereken karar bir erken seçim kararıydı” dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Vekilliği görevini yürüten Faruk Biner’in de aralarında olduğu Murat Beyaz, Diyaeddin Altındal ve Metin Abi’nin görevlerinden istifa etmesini Van’da iş insanların birinci gündem maddesi oldu. Söz konusu istifalar sosyal medyada deprem etkisi yaratı. Bazı iş insanlarından istifalara destek gelirken, bazı iş insanlarından ise tepki geldi.

‘EN DOĞRU KARAR ERKEN SEÇİM KARARIYDI’
Tepkisini sosyal medyada dile getiren BOSAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Bozkurt,  mizahi bir dille yaşanılanların birer deprem olmadığını söyledi. Olması gereken kararın erken seçim olduğunu ifade eden Bozkurt, “Aslında herhangi bir deprem yok. Sadece odanın itibarı yerle bir edildi o kadar. İstifadan ziyade yönetim kurulunda iken almaları gereken en doğru karar, bir erken seçim kararıydı. Aksi taktikler odanın İtibarını iade etmez. Yani anlayacağınız yine Urfa eski hamam eski tas” şeklinde tepkisini dile getirdi.

DİSİPLİN KURULU, DEMOKLES'İN KILICI GİBİ
Bozkurt geçen hafta Van TSO’nun, Fahrettin Beyazalma’nın disipline sevk edilme kararına karşı tepkisini de dile getirmişti. Bozkurt, “VanTSO’da neler oluyor? Kendi meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması başlatmış! Bu tahammülsüzlük nedir? Oda gelir-giderlerini ve odanın tarafsızlığını eleştirdiği için? VANTSO, Disiplin Kurulunu meclis üyeleri ve üyeler üzerinde demokles’in kılıcı gibi sallıyor!” şeklinde ağır eleştiride bulunmuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ