Van Sahil Yolu hızla tamamlanıyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı vatandaşlar ve sahil yolu projesinin önemini anlatarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Van Haberleri 9.05.2023 22:08:00 0
Van Sahil Yolu hızla tamamlanıyor
Tarih: 09.05.2023 22:14 Güncelleme: 10.05.2023 12:52

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı Van için büyük önem taşıyan Sahil Yolu Proje çalışmalarını yerinde inceledi,  Genel Sekreter M. Fatih Çelikel'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sahil Yolu Proje alanına yapılan ziyarete ilişkin Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Valimiz Sayın Ozan Balcı, vatandaşlarımızı Van Gölü ile buluşturacak sahil yolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Mehmet Fatih Çelikel’den çalışmalar hakkında bilgi aldı." denildi. 

Projel hakkında değerlendirme yapan Vali Balcı, “10 kilometrelik sahil yolunu yapıyoruz. Yol boyunca 1100 dönümlük alan rekreasyon alanı olacak. Van’ımızın ekonomik gelişimine, turizmine, kültürüne çok büyük katkı sunacak. Kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Sosyal alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla, ailelerin günlük vakit geçirebileceği bir dinlenme alanı olacak. Çalışmalarımız hızla sürüyor. Vanlıyı, Van denizi ile buluşturmuş olacağız. Ulaşımımızı rahatlatacak ikinci bir yolu Van'a kazandırmış olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Sahil hızla tamamlanıyor
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem