Sahada Vanspor, Kırşehir’de kardeşlik kazandı

Türkiye futbol federasyonu TFF 2. Lig’de Vanspor, deplasmanda Kırşehirspor’u 1-0 mağlup ederek galibiyet serüvenini sürdürmeye devam etti.

Van Haberleri 15.12.2019 13:51:07 0
Sahada Vanspor, Kırşehir’de kardeşlik kazandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

TFF 2. Lig’in 17. Haftasında Kırşehir Belediyespor’a konuk olan Vanspor, deplasmandan 1-0’lık sonuçla dönerek hanesine 3 puanı yazdırdı. Sahada Vanspor Kırşehir’de ise kardeşlik kazandı.

Sosyal medya hesapları üzerinden Kırşehir belediye spor taraftarlarının kardeşlik mesajlarına Vanspor taraftarları karşılık vererek Kırşehir Belediyespor Vanspor karşılaşmada kardeşlik havası esti. Karşılamada sahada Vanspor 1-0 galibiyet elde ederken, Kırşehir’de kardeşlik kazandı.

KAZANAN KARDEŞLİK OLDU
Kırşehir’de kardeşliğin kazandığını kaydeden Vanspor Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yenitürk, “Kırşehir ve Vanspor taraftarları İstanbul’dan, Antalya’dan, İzmir’den gelen kara kobralar ve göl kentliler spor derneğine bir kahvaltı ikramında bulundular, Kırşehir taraftarları ve taraftarlarımıza bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Güzel bir farkındalık oluşturdular. Kazanan kardeşlik oldu. Biz de geldiklerinde Kırşehir Belediyespor takımına ve taraftarlarını en güzel şekilde ağırlayacak ve kardeşliğimizi göstereceğiz” dedi.

TRİBÜNLERDE KARDEŞİK KAZANDI
Yapılan karşılamada taraftar ve oyuncular açısından çok güzel bir ortamın olduğunu söyleyen Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Kırşehirli kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ederim. Çok güzel bir şekilde taraftarımızı ağırladılar. İnşallah aynı şekilde Van’da taraftarlarımız tarafından ağırlanacaklar. Güzel bir örnek oldu, içerde kıran kırana bir karşılama vardı ama kardeşlik kazandı.” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem