Van Sağlık İl Müdürlüğüne Alınacak İşçiler İçin Kura Çekimi Yapıldı

Van İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 8 bin kişilik sürekli işçi alımı kapsamında Van'a atanan işçilerin yerleştirme işlemini kura yöntemiyle yaptı.

Van Haberleri 14.06.2024 22:03:00 0
Van Sağlık İl Müdürlüğüne Alınacak İşçiler İçin Kura Çekimi Yapıldı
Tarih: 14.06.2024 22:09

Van İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 8 bin kişilik sürekli işçi alımı kapsamında Van'a atanan işçilerin yerleştirme işlemini kura yöntemiyle yaptı. Van'a ataması gerçekleştirilen temizlik, güvenlik, ısıtma ve sıhhi tesisat görevlileri ile klinik destek elemanları için gerçekleştirilen kura çekimi, kamuoyuna açık bir şekilde yapıldı.

ŞEFFAF KURA SÜRECİ

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, kura çekimi, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Personel Hizmetleri Başkanı Yaşar Beygo, Başkan yardımcısı Halil Tutuş ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Taha Bostancı'nın katılımı ile gerçekleştirildi. Katılımcıların yer aldığı kura çekimi, şeffaf bir süreç olarak değerlendirilerek, Van halkına duyuruldu.

Kura çekiminin detayları ve kazanan isimler hakkında bilgi verilmediyseniz, sağlık tesislerinde görev yapacak yeni işçilerin heyecanla göreve başlaması bekleniyor. Yeni iş görevlilerinin kura sonucunda belirlendiği bu süreç, Van'da sağlık hizmetlerinin daha da güçlendirilmesine katkı sağlama amacı taşıyor.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem