Saadet Partisinden VOTAŞ’a ziyaret

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aşık Akbaş ve İpekyolu İlçe Başkanı Vahit Uce’yle Van Organize Tarım İşletmeleri A.Ş.’yi (VOTAŞ) ziyaret etti.

Van Haberleri 14.01.2021 17:26:55 0
Saadet Partisinden VOTAŞ’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.01.2021 17:26

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aşık Akbaş ve İpekyolu İlçe Başkanı Vahit Uce’yle Van Organize Tarım İşletmeleri A.Ş.’yi (VOTAŞ) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan VOTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Abi, VOTAŞ’ı Van Büyükşehir Belediyesinden devraldıktan sonra et, süt fiyatlarının düşük, yem fiyatlarının ise yüksek olması nedeniyle tarımsal üretime yöneldiklerini ve arpa, yonca, karpuz üreterek ciddi kar elde etmeye başladıklarını belirtti. Ayrıca 23 bin adet elma, bin 500 adet nektarin ve 500 adet erik ağacı diktiklerini dile getiren Abi, sadece elmadan gelecek bir iki yıl içerisinde ciddi miktarda gelir elde etmeye hedeflediklerini kaydetti.

Bugüne kadar Ziraat Bankasına olan kredi borçlarını düzenli ödediklerini söyleyen Abi, Van Büyükşehir Belediyesine olan borcun Van Ticaret ve Sanayi Odasına ait olan Van Asya Şirketine ait olduğunu belirtti. VOTAŞ’ın çok daha iyi bir noktaya gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Abi, tarımsal hayvansal üretime yatırım yapacak olan firma ya da şahıslara da kapılarının açık olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan da, VOTAŞ’ın Türkiye’nin en iyi konuma sahip işletmesi olduğunu, buna rağmen kuruluşundan bu yana istenilen noktaya gelmediğini belirtti. Şirketin şu anda da yine Van’ın gündemine meşgul eden başlıca konular arasında yer aldığını söyleyen İlhan, şirketin mevcut durumu hakkında bilgi almak amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ