Van Özel Bilgi Eğitim Kurumu'ndan Eşsiz Fırsat: Ücretsiz Bursluluk Sınavı!

Bilgiyle gelen gelecek: Van'da 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için ücretsiz bursluluk sınavı ve eğitim katılım fırsatı!

Van Haberleri 18.09.2024 22:57:00 0
Van Özel Bilgi Eğitim Kurumu
Tarih: 18.09.2024 23:07 Güncelleme: 18.09.2024 23:29

Van'daki saygın eğitim kurumlarından biri olan Van Özel Bilgi Eğitim Kurumu, gelecek öğretim yılı için öğrencilere harika bir fırsat sunuyor.

Bu fırsat, 11-12 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan ve 5, 6, 7, ve 8. sınıf öğrencilerine açık olan ücretsiz tanışma ve bursluluk sınavından başka bir şey değil.

Sınavda başarılı olan ve ardından kuruma kayıt yaptıran öğrenciler, eğitim burslarının yanı sıra çeşitli hediyelere de sahip olacaklar.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

EĞİTİMDE KOÇLUK DESTEĞİ: ÖĞRENCİLERE BİREBİR TAKİP

Van Özel Bilgi Eğitim Kurumu, eğitimde mükemmeliyeti hedefleyen bir yaklaşım benimsemektedir. Koçluk destekli programları üzerinden yıl boyunca öğrencileri birebir takip eden uzman kadroya sahiptir. Kurum, öğrencinin evdeki çalışma ortamını düzenleyerek, her konuda destek sağlamakta ve onların yanında olmaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle beraber evvelki tecrübelerine dayanarak öğrencilerin ders çalışma alışkanlıklarındaki eksikliklere odaklanmaktadır ve bu sorunları ortadan kaldırmaya yönelik çözümler üretmektedir.

 

BİREYSEL PROGRAMLARLA EKSİKLERİ GİDERME

Eğitim alanında uzman öğretmen ve eğitim koçlarının rehberliğinde, özel bilgi eğitim kurumu öğrencilerin hangi konuda eksiği olursa olsun, bireysel programlarla bu eksiklikleri gidermeyi vaat etmektedir. Yaz kampı programı ile de öğrencilerin temel eksikliklerini, okul dönemi başlamadan önce kapatacaktır. Kurum, etkili ve akıllı tahta destekli ders anlatımları, seçici soru çözümleri ve anlayarak öğrenme teknikleri sunarak başarıya ulaştırmaktadır. Böylece, Van Özel Bilgi Eğitim Kurumu'nda öğrenciler sadece teorik bilgiyle değil, pratikte de güçlenerek eğitimlerini sürdürüyorlar.

 

ÖĞRENCİLERE BURSLULUK VE DAHA FAZLASI

Van Özel Bilgi Eğitim Kurumu tarafından sunulan bu imkânlar, öğrencilere eğitim hayatlarında önemli bir adım atmalarını sağlayacak. Bursluluk sınavı ve ardından sağlanacak eğitim bursu, öğrencilerin ve velilerin eğitim masraflarında büyük bir rahatlama vaat etmektedir. Kurum, eğitime olan bağlılığı ve öğrencilere sağladığı katkılar ile dikkatleri üzerine çekmekle kalmayıp, onları başarıya taşıyan bir yol haritası sunuluyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem