Özalplı kadınlardan depremzedelere atkı ve bere desteği

An’ın Özalp İlçesindeki Aile Kültür Merkezindeki Kadınlar, Malatya Ve Elazığlı Depremzedeler İçin Ördükleri Atkı Ve Bereleri Belediye Yetkililerine Teslim Etti.

Van Haberleri 3.02.2020 16:59:16 0
Özalplı kadınlardan depremzedelere atkı ve bere desteği
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Özalp ilçesindeki aile kültür merkezindeki kadınlar, Malatya ve Elazığlı depremzedeler için ördükleri atkı ve bereleri belediye yetkililerine teslim etti.

Özalp Kaymakamlığı ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının destekleri ile Özalp Aile Kültür Merkezindeki 20 kursiyer, Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için atkı ve bere ördü. 100 adet atkı ve bere örerek bugün Özalp Kaymakamlığı ile belediyesinin başlatmış olduğu kampanya kapsamında teslim eden AK Parti Özalp Kadın Kolları Başkanı Naciye Tezel, depremden sonra bölgedeki vatandaşlara atkı ve bere örmeye başladıklarını belirterek, “Bir haftalık kısa zaman içerisinde 20 kursiyerle 100 adet atkı ve bere ördük. Depremi yaşamış bir il olarak insanlara yardımcı olmak istedik. ADEM’deki 20 kursiyerle birlikte ördüğümüz atkı ve bereleri; Özalp Kaymakamlığı, belediyesi ve ilçe müftülüğü tarafından başlatılan kampanya kapsamında depremzedelere gönderilmek üzere yetkililere teslim ettik” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem