Van Oto Pazarında Seçmenlerle Buluşan Bilici, '31 Mart'ta Adil Yönetim İçin Oylarınızı İstiyoruz!'

Yeniden Refah Adayı Mehmet Bilici, Van Tuşba Açık Oto Pazarı'nı gezdi. Oto Pazarında '31 Mart'ta Adil Yönetim İçin Oylarınızı İstiyoruz! diyerek seçmenlerden destek istedi.

Van Haberleri 3.03.2024 18:30:00 0
Van Oto Pazarında Seçmenlerle Buluşan Bilici,
Tarih: 03.03.2024 18:35 Güncelleme: 03.03.2024 21:53

Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, seçim çalışmaları çerçevesinde Van'ın Tuşba ilçesinde bulunan Açık Oto Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BİLİCİ; “DERT VE SORUNLARIMIZI ÇÖZECEĞİZ” 

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde destek arayışını sürdüren Mehmet Bilici, Tuşba Açık Oto Pazarı esnafıyla görüşerek, seçilmesi durumunda bölgenin sorunlarına yönelik çözümler üreteceğini vurguladı. Bilici, "Sorun çok, dert çok çare bulan yok. İnşallah 31 mart sonrası tüm dert ve sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz" şeklinde konuştu.

VATANDAŞTAN DESTEK İSTEDİ

Bilici, bölge halkına seslenerek, seçimlerin önemine dikkat çekti ve Yeniden Refah Partisi'nin projelerini anlattı. "Seçim çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sorunları ve talepleri dinliyoruz" diyen Bilici, şeffaf ve ahlaklı belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye hazır olduklarını ifade etti. Seçmenlere, mevcut siyasi düzeni değiştirme gücüne sahip olduklarını ve 31 Mart'ta bunun için destek vermelerini istedi.

Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, Oto Pazarı esnafının yanı sıra Tuşba halkından da yoğun ilgi gördü. Seçim ziyaretleri kapsamında Bilici'nin bölgedeki sorunları dinleyerek, halkın beklentilerine çözüm odaklı politikalar geliştireceği mesajını verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem