Öğrencilere Azerbaycan'da okumanın fırsatları anlatıldı

Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi, Van’da bir etkinlik düzenleyerek, Azerbaycan’da okumanın fırsatlarını anlattılar.

Van Haberleri 2.06.2017 14:13:33 0
Öğrencilere Azerbaycan
Tarih: 01.01.0001 00:00

Üniversitenin tanıtımına yönelik Selahaddini Eyyubi İMKB Anadolu Lisesinin konferans salonunda yapılan etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Sığınç, Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu Iğdır Konsolosu Behbud Gadalı, Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi Dekanı Gülnare Esgerelizade, Üniversitenin Yabancı Öğrencilerin Hazırlık Fakültesi Baş Müfettişi Emine Aghayeva, Üniversitenin Uluslararası Şubesi Baş Müfettişi İsa Muradov, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, öğrencilere üniversite seçimi konusunda doğru tercih yapmanın önemine değindi. Sınavların sona ermesinin ardından öğrenciler için tercih maratonunun başlayacağını dile getiren Altan Göl, doğru tercih yapmanın en az sınav kadar önemli olduğunun altını çizdi.

 

Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi yetkilileri, okulun fiziki durumu, eğitim işleyişi, fırsatlar, bursluluk ve üniversiteler arası geçiş konularında bilgiler aktardı. Türkiye’nin birçok ilinden olduğu gibi Van’dan da Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesinde okuyan öğrencilerin olduğu belirten yetkililer, geleceğin mimarı olmak isteyen öğrencileri Azerbaycan’a davet ettiler.

 

Program sonrası öğrencilere üniversitenin tanıtım materyalleri dağıtıldı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem