Öğrencilerden Kırekin'e ziyaret

Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Van Özel Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Van Haberleri 7.03.2017 10:18:16 0
Öğrencilerden Kırekin
Tarih: 01.01.0001 00:00

Okul Müdiresi Evin Şen, Rehber Öğretmeni Evrim Alkan, El Sanatları Hocası Mehtap Türkmenoğlu ve rehabilitasyon merkezi öğrencileri, sosyal etkinlik ve çevreye uyum anlamında İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’i ziyaret ettiler. Van Özel Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencileri, mozaik taşlarından yapmış oldukları Mevlana amblemini taşıyan tabloyu Kırekin’e takdim ettiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’in yakından ilgilenerek sohbet ettiği öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Güzel çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik eden Kırekin, kurum olarak her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.
230 öğrenci, 22 personelle 13 yıllık bir kurum olarak hizmet verdiklerini belirten Van Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Evin Şen, öğrencilerin çevreye uyum ve sosyal etkinlik çerçevesinde kurumlara, sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem