Öğrenci yarıyıl şenliklerinde gönüllerince eğlendi

3 Şubat tarihleri arasında düzenlediği ve tüm Van halkının yoğun ilgi gösterdiği yarıyıl şenliklerinde çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Van Haberleri 3.02.2022 16:34:16 0
Öğrenci yarıyıl şenliklerinde gönüllerince eğlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.02.2022 16:34

3 Şubat tarihleri arasında düzenlediği ve tüm Van halkının yoğun ilgi gösterdiği yarıyıl şenliklerinde çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri çerçevesindeki yarıyıl şenlikleri çocuklar başta olmak üzere il genelindeki vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Toplamda 10 bin kişinin ağırlandığı etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Düzenlenen program kapsamında Van Devlet Tiyatrosunda, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi ile Büyükşehir Kültür Merkezinde; Kayıp Masallar, Peter Pan, Nasreddin Hoca, Hacivat-Karagöz, Sevimli Benciller adlı tiyatro oyunlarının yanı sıra sinema gösterimleri, çocuk bandosu ile sihirbaz gösterileri düzenlendi.

Sihirbaz gösterisi büyük ilgi gördü

Şenlik süresi boyunca 10 bin kişiyi ağırlayan gösterimlerde en büyük ilgiyi sihirbaz gösterileri topladı. Çocukların sihirbaz gösterilerini meraklı gözlerle ve eğlenerek izlemeleri renkli görüntülere sahne oldu.

“Öğrenciler bu şenliği ziyadesiyle hak etti”

Büyükşehir Kültür Merkezinde 3 şubat 2022 Perşembe günü final gösteriminin yapıldığı şenlikte, çocuk bandosu ile sihirbaz gösterisi sahnelendi. Final gösterisi ile ilgili bir açıklama yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Öğrencilerin dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmeleri için çalıştık. Pandemi nedeniyle güzel Van’ımız uzun zaman kültür sanat faaliyetlerinden mahrum kaldı. Yarıyıl tatili hediyesi olarak şenlikleri düzenledik. Tamamen ücretsiz olan bu şenlikleri öğrencilerimiz ziyadesiyle hak ettiler. Bu şenliklere yoğun bir ilgi oldu. Yoğun ilgi sonrası seans sayılarımızı arttırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize okul hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Yarıyıl şenliklerine çocuklarını getiren veliler ise belediyenin bu tarz etkinlikleri düzenledikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, devamının olmasını talep ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ