Numan Kurtulmuş, “Gündem, 'siyasi cinayetler, siyasi suikastler'le işgal edildi”

AK Parti’nin "Teşkilat Akademisi" programı için Van'a gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Van’da ki yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

Van Haberleri 26.10.2021 01:34:11 0
Numan Kurtulmuş, “Gündem, 'siyasi cinayetler, siyasi suikastler'le işgal edildi”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Edremit ilçesindeki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Numan Kurtulmuş, “AR-GE Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Teşkilat Akademisi adı altında düzenlenen bir eğitim programı. Bu programdan amacımız teşkilatımızın ortak bir hedefe doğru yürüyüşünde adımları sıklaştırmak. Bütün eksiklerimizi hatalarımızı gidererek yaptığımız işi son derece daha güçlü daha bilimsel çerçeve içerisinde oturtarak yapmak ve 2023-2024 seçimlerinin son düzlüğüne çıktığımız bu dönemde hazırlıklarımızı tamamlayarak parti teşkilatımızın il, ilçe, başkanlıklarımızın daha kaliteli bir şekilde yürüyüşünü sürdürebilmek için bu toplantıları organize ediyoruz.” dedi. 

Van'da 10 yıl önce meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Kurtulmuş, depremin ardından yapılan yatırımlarla, verilen desteklerle adeta yeni bir kentin inşa edildiğini belirtti. Kurtulmuş, “Terör meselesinin de bütünüyle, sınır ötesindeki bölgelerde ülkenin birliğine kasteden terör örgütlerinin aldıkları uluslararası desteklerle Türkiye'ye verdikleri zararın ortadan kaldırılmasıyla Van'ın bambaşka bir şehir olduğunu görüyoruz. Bundan da memnuniyet duyuyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Türkiye'nin gündemi yoğun bir haftayı geride bıraktığını ancak bu yoğun gündemin devam edeceğini dile getiren Kurtulmuş, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;
"Ülkenin ikinci oy alan partisinin genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun başlattığı bir korku, sindirme ve baskı oluşturarak siyaseti şekillendirme olarak özetlenecek yeni bir siyaset tarzı var. Bir önceki hafta bütün gündem Sayın Kılıçdaroğlu ve arkadaşları tarafından 'siyasi cinayetler, siyasi suikastler'le, bu konudaki tehditlerle işgal edildi. Açık söylüyorum, bir korku siyaseti, bir baskı unsuru oluşturularak Türkiye'nin eski dönemlere dönebileceği tehdidi üstü kapalı olarak Türkiye siyasetinin gündemine gelmiş oldu. AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye eski Türkiye'nin faili meçhul cinayetler ve siyasi suikastlar dönemini geride bırakmış, o defteri kapatarak çöplüğe atmıştır.”

Memurlara tehdit anlamına gelen "18 Ekim'den sonra icabınıza bakarız" diyerek, parmak sallayarak memurları korkutmak üzerinde bir siyaset dili geliştirmiş. Bununla ilgili gerekli cevapları verdik. 18 Ekim sizin için neyin miladıdır. 28 Şubat gibi, 27 Nisan, 15 Temmuz gibi bir şeyi mi kastediyorsunuz? Böyle deyince yine geri adım attı. 'İşini yapanları kastetmiyorum' dedi. Hangi memurlar görevini yapmıyor, hangisi yapıyor bunun bilgisi elinizde var mıdır? Böyle bir bilgiye sahip olduysanız bu memurlar üzerinden bir fişleme anlamı taşır mı taşımaz mı? Varsa elinizde görevini kötüye kullanan, bunlarla ilgili bütün savcılıkların yolu açıktır.”

Düzenlenen toplantıya, AK Parti Van milletvekilleri Abdulahat Arvas, Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu da katıldı.

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem