Necdet Takva Van TSO'nun akreditasyon sürecini anlattı

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın akredite edilmesi ile ilgili süreci paylaşmak için basın toplantısı düzenleyen Necdet Takva, "Farklı fikir ve görüşlerde olabiliriz, ancak Van TSO herkesin odasıdır, herkese A kalitede hizmet üreti

Van Haberleri 17.12.2019 16:17:59 0
Necdet Takva Van TSO'nun akreditasyon sürecini anlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Necdet Takva, üyelerine verdikleri A kalite hizmetin tesil edilmesi ile ilgili denetim sürecine hep birlikte hazırlandıklarını söyledi.

19 ve 20 Aralık tarihlerinde hizmet kalitesinin bağımsız denetçiler tarafından denetleneceğini belirten Van TSO Başkanı Necdet Takva, "Van TSO A sınıfı hizmet üreten bir odadır. Bugüne kadar yaptığımız bu kaliteli hizmeti 19-20 Aralık tarihlerinde bağımsız denetçiler tarafından akredite edilebilmesi için denetlenecek. Biz de 3'üncü dönem akredite olan odalardan birisiyiz. Yasanın yüklediği görevleri yerine getirmenin dışında ekstra hizmetler yapıyor musunuz diye bakıyorlar. Uluslararası standartlarda A sınıfı hizmet üreten 10 odadan birisi haline eldik.

Çay hizmeti verenden en üst düzeyde hizmet veren arkadaşlarımıza kada herkes bu sürece hazırlık yaptık. A sınıfı oda statüsünü korumak istiyoruz, yakaladığımız o çıtayı korumak istiyoruz. Burası herkesin odası, kişiler gelir gider ancak kurumlar her zaman kurulmuyor. Hem bizim hem de sizlerin bu kalitede hizmet sürecini sürdümesi açısından odamızın takipçisi olmanızı bekliyoruz" dedi.

Bağımsız denetmenler tarafından Van Ticaret ve Sanayi Odası Perşembe ve Cuma günü A sınıfı oda hizmet kalitesi açısından denetlenecek.

Kaynak Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem