Necdet Takva ‘Bizde heyecan çok, kazanacağız!’

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Takva, rakiplerin sosyal medya hesaplarında heyecan görmediğini, kendi hesaplarında heyecanın çok olduğu ve kazanacaklarını söyledi.

Van Haberleri 27.03.2019 15:13:33 0
Necdet Takva ‘Bizde heyecan çok, kazanacağız!’
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.03.2019 15:13

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Takva, rakiplerin sosyal medya hesaplarında heyecan görmediğini, kendi hesaplarında heyecanın çok olduğu ve kazanacaklarını söyledi.

Seçime saatler kalırken AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, büyük bir moralle seçime gireceklerini söyledi. Sosyal medya hesabında gençlere seslenen Necdet Takva, rakiplerinin durumunu da değerlendirdi. 

HER ŞEY GENÇLERİN ELİNDE

Gençler için pencereyi araladıklarını ifade eden Takva, her şeyin gençlerin elinde olduğunu söyledi. Necdet Takva Twitter hesabında; “Gençler; bu şehrin açık bir pencereye ihtiyacı var! Biz bu pencereyi araladık. İçeriye oksijen girmeli, halkımız nefes almalı. Bu pencerenin kolu sizin elinizde!” şeklinde paylaşımında bulundu.

ONLARDA HEYECAN YOK, BİZDE ÇOK VE KAZANACAĞIZ

Sosyal medyayı iyi kullanan Takva, ayı zamanda kendi rakiplerin sosyal medya hesaplarını da inceliyor.

Rakiplerin sosyal medya hesaplarında bir heyecan görmediğini belirten Necdet Takva, “Rakiplerimizin sosyal medya hesaplarına baktım; hiç gürültü, şamata yok. Bizim hesaplarımızda sessize aldıklarımız hariç, şamatanın bini, bir para..:) Heyecan çok, kazanacağız!” dedi.

HERKES PROJELERİMİZİ AİLESİNE VE ÇEVRESİNE ANLATMALI

Kendilerine güvenen ve inan takipçilerinden  projelerini etraflarındaki insanlara anlatmasını rica eden Necdet Takva, Van’ın huzura ve zenginliğe ihtiyacı olduğunu herkesin çevredekilerine söylemesini istedi.

Twitter hesabındaki profiline sabitlediği mesajında herkesi çevresini etmek için destek vermeye davet eden Necdet Takva, “Bize inanan, güvenen herkesten ricamdır; Kendi mahallenizde, sitenizde komşularınız, akrabalarınız, hısımlarınız, arkadaşlarınız ile bir araya gelin, toplanın, istişare edin.  Bu şehire dair hayallerimizden söz edin. Şehrin huzuruna, zenginliğine duyulan ihtiyaçtan söz edin” şeklindeki ifadelere yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ