Tarih: 29.04.2018 22:22

Necat Görentaş AK Parti'ye adaylık başvurusu yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Adnan Menderes döneminden bu yana siyasetle uğraşan Görentaş Ailesine mensup olan Necat Görentaş AK Parti Van İl Başkanlığı'na kalabalık bir ekip ile gelerek aday adaylık başvurusu yaptı.

 

2011 yılında AK Parti Van Milletvekili Adayı olan Necat Görentaş, 2015 yılında da milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

 

Aday Adaylığı başvurusu yaparken yaptığı konuşmada, Türkiye üzerine oynana oyunlar nedeniyle birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Necat Görentaş, “Bu dönem ki seçim hayati önem taşıyan bir seçim olarak karşımıza çıkmaktadır. Türkiye ile uğraşan, içeride ve dışarıda bir biri ile işbirliği içerisinde olan bir çok yapı bulunmaktadır. Bu seçim Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için büyük önem taşıyor. Erken seçim kararı, Türkiye üzerinde oyun kurmak isteyen şer odaklarının planlarını bozmuştur. Seçime hazırlıksız yakalanan şer odakları ne yaparsa yapsın, bizler liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile çıktığımız kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Başarıyı yakalamak için elimizden gelen çabayı sonuna kadar gösterme azmindeyiz. Allah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yar ve yardımcısı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —