Murat Çevik; Vanspor’un durumundan dolayı derin üzüntü içerisindeyiz

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede Vanspor Futbol Kulübü’ne Başkan Adayı olan Murat Çevik, Vanspor’un bugün Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda evinde Sivas Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak kupaya veda etmesini değerlendirdi.

Van Haberleri 5.11.2020 20:25:28 0
Murat Çevik; Vanspor’un durumundan dolayı derin üzüntü içerisindeyiz
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Murat Çevik, Vanspor’un içerisinde bulunduğu durumdan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, Servet Yenitürk’ün biran önce istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Servet Yenitürk’ün artık Vanspor’u yönetemediğini belirten Murat Çevik, Servet Yenitürk’ün son durağa geldiğini ve görevi bırakması gerektiğini ifade etti. Vanspor’un sahipsiz olduğunu söyleyen Çevik, Vanlıların biran önce Vanspor’a sahip çıkmaları gerektiğini belirtti.

“VANSPOR BU ŞEKİLDE YÖNETİLMEZ”

Vanspor’un seçilmiş bir yönetim tarafından yönetilmediğini söyleyen Çevik, “Vanspor’umuz şuanda sahipsiz. Yönetim yok, seçilmiş bir yönetim tarafından yönetilmiyor. Seçilmemiş bir başkan tarafından yönetiliyor. Mevcut başkanın yönetiminden 6 kişi istifa etmiş. Kendi başına kanunsuz, kuralsız bir yönetim anlayışı sergiliyor. Bu şekilde bir yere kadar götürebilir. Artık son duraktadır. Bundan sonra bir yere götüremez. Vanspor bu şekilde yönetilmez. Vanlıların biran önce Vanspor’una sahip çıkmaları gerekiyor. Eğer sahip çıkılmaz ise Vanspor bu yönetim anlayışıyla kesinlikle küme düşecektir. Bir daha da kendisini toparlayamayacaktır. 1 milyon 200 bin nüfusu olan bir kentten bahsediyoruz. Maalesef başkan denilen bir şey yok. Seçilmiş bir başkan yok. Mevcut başkan kendi kafasına göre hareket ediyor ve memleketin takımına büyük zararlar veriyor” dedi.

“SERVET YENİTÜRK’ÜN BU DAKİKADAN SONRA GÖREVDE KALDIĞI HER DAKİKA VANSPOR’UN ZARARINADIR”

Servet Yenitürk’ün kendi kafasına göre takımı yönettiğini belirten Çevik, “Kimseye danışmadan futbolcu, hoca alıyor. Hoca gelmeden kendisi takım kuruyor. Kendi istediği futbolcuyu alıyor. Hocaya danışmadan transfer yapıyor. Bu şekilde kurulan bir takımın başarılı olma şansı yok. Hoca mı futbolcuyu beğenecek, başkan mı beğenecek bunu merak ediyorum. Mevcut Başkan Servet Yenitürk’ün biran önce istifa etmesi lazım. Kendisini istifaya davet ediyorum. Servet Yenitürk’ün bu dakikadan sonra görevde kaldığı her dakika Vanspor’un zararınadır. Vanspor’un yetkisi, bilgisi olmayan bir başkan tarafından yönetilmesinden dolayı çok büyük üzüntü içerisindeyiz. Olacağı budur. Vanspor’un kupadan elenmesi ve mevcut durumu bizleri çok derin üzüntüye sokmuştur” ifadelerini kullandı.

Kaynak. Van Postası Gazetesi 
 


Anahtar Kelimeler: