Van Muradiye'de Kaçakçılara Darbe: Jandarma 740 Paket Sigara ve Uyuşturucu Ele Geçirdi!

Van'ın Muradiye İlçesinde kaçakçılık operasyonu: 740 paket kaçak sigara ve uyuşturucu yakalandı.

Van Haberleri 17.08.2024 19:51:00 0
Van Muradiye
Tarih: 17.08.2024 20:11 Güncelleme: 17.08.2024 20:12

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'ın Muradiye ilçesinde düzenlenen bir operasyonda, jandarma ekipleri yol kontrolünde şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı. Aramada toplam 740 paket gümrük kaçağı sigara ve 11 paket  ‘Metanfetamin’ maddesi ve içme aparatı ele geçirildi.

YOL KONTROLÜNDE KAÇAK SİGARALARA EL KONULDU

Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Alparslan Karakol Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü rutin yol kontrolünde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, arama sonucunda 740 paket kaçak sigara bulundu ve el konuldu.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili şüpheli kişiler gözaltına alındı ve ifadeleri alındı. Ele geçirilen kaçak sigaraların piyasa değeri henüz açıklanmazken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

JANDARMA KAÇAKÇILIĞA KARŞI OPERASYONLARINI HIZLANDIRDI

Jandarma ekiplerinin, bölgede kaçakçılığa yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, gümrük kaçağı malzemelerin piyasaya sürülmesini önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

UYUŞTURUCU TACİRLERİ İLE MÜCADELEYE DEVAM

Jandarma ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir tırın içerisinde narkotik köpeği Yoga tarafından yapılan aramada, satışa hazır hale getirilmiştir 11 paket ‘Metanfetamin’ maddesi ve içme aparatı yakalandı.

 

KAYMAKAMLIK: “KAÇAKÇILIK İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

Muradiye Kaymakamlığı, kaçakçılıkla etkin bir şekilde mücadele edildiğini ve bu konuda kesintisiz bir çalışma yürütüldüğünü belirtti. Yapılan açıklamada, "Alparslan Karakol Komutanlığı ekiplerimizin yapmış olduğu yol kontrolü sırasında şüphe üzerine durdurulan araçlarda 740 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Ayrıca Jandarma ekiplerimiz tarafından şüphe üzerine durdurulan bir tırın içerisinde narkotik köpeği Yoga tarafından yapılan aramada satışa hazır hale getirilmiştir 11 paket ‘Metanfetamin’ maddesi ve içme aparatı yakalanmıştır." denildi. 

Kaymakamlık, soruşturmanın sürdüğünü ve benzer operasyonların devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi